TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Колку моќен компјутер треба да имате за да можете да ја играте Red Dead Redemption 2?

Точка - 10.10.2019

Red Dead Redemption 2 конечно пристигнува на PC и имаме и конкретни податоци што е потребно за играње, што ќе нуди играта и колку ќе чини. Како што веќе пренесовме, Rockstar и официјално потврди дека од идниот месец пристигнува Red Dead Redemption 2 ...

Пет работи кои треба да ги знаете за PC верзијата за Red Dead Redemption 2

IT.mk - 10.10.2019

Red Dead Redemption 2 е официјално најавена за PC! Ова се петте работи кои апсолутно мора да ги знаете доколку планирате да се впуштите во комплексниот вестерн свет на Rockstar! 1. За PC, Red Dead Redemption 2 излегува на 5 ноември.