TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Википедија доби редизајн прв пат по 10 години

OhridNews - 27.09.2020

Википедија е составен дел од веб-културата речиси дваесет години, овозможувајќи им на корисниците да прелистуваат милиони текстови на енциклопедијата од нивниот компјутер, таблет или телефон.

Wikipedia го доби првиот десктоп редизајн во последните десет години

Иновативност - 27.09.2020

Wikipedia е интегрален дел од интернет културата речиси дваесет години и на корисниците им овозможува да пребаруваат различни теми од своите компјутери, таблети или телефони. Сега овој популарен сајт доби озвежување во форма на редизајн за да стане ...

Википедија доби редизајн прв пат по 10 години

Курир - 27.09.2020

Википедија е составен дел од веб-културата речиси дваесет години, овозможувајќи им на корисниците да прелистуваат милиони текстови на енциклопедијата од нивниот компјутер, таблет или телефон.