TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЛДП и ДОМ во Битола го претставија граѓанското движење на центарот

Канал5 - 21.07.2021

Лидерите на политичките партии ЛДП предводена од Горан Милевски и на ДОМ предводена од Маја Морачанин, вечерва во Битола го претставија граѓанското движење на Центарот, кое на претстојните локални избори ќе настапи под мотото „Излези од маглата".

Промоција на граѓанското движење ЛДП и ДОМ во Битола

Тера - 21.07.2021

Создаваме ново граѓанско движење, го обединуваме гласачкото тело на центарот и ги отвараме вратите за сите оние кои што сакаат да се приклучат кон ова движење, беше речено на денешната промоција на граѓанското движење на ЛДП и ДОМ во Битола.

Вечерва во Битола ЛДП и ДОМ го претставија граѓанското движење на центарот (фотогалерија)

Битола Њуз - 21.07.2021

Вечерва во Пациото на Заводот и Музеј во Битола, беше промовирано граѓанското движење на Центарот, кое на претстојните локални избори ќе настапи под мотото “Излези од маглата“, а зборуваа лидерите ЛДП – Горан Милевски и на ДОМ – Маја Морачанин.

ЛДП и ДОМ во Битола го претставија граѓанското движење на центарот

Вечер Прес - 21.07.2021

Лидерите на политичките партии ЛДП предводена од Горан Милевски и на ДОМ предводена од Маја Морачанин, вечерва во Битола го претставија граѓанското движење на Центарот, кое на претстојните локални избори ќе настапи под мотото „Излези од маглата“ ...

ЛДП и ДОМ во Битола го претставија граѓанското движење на центарот

MakPress - 22.07.2021

Лидерите на политичките партии ЛДП предводена од Горан Милевски и на ДОМ предводена од Маја Морачанин, вечерва во Битола го претставија граѓанското движење на Центарот, кое на претстојните локални избори ќе настапи под мотото „Излези од маглата“ ...