TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Физичка пресметка на пет лица од Вевчани и Велешта поради нетрпеливост во сообраќајот

Нова ТВ - 25.10.2021

Две лица од струшкото село Велешта и тројца вевчанци утрово физички се пресметале во близина на Струга. Причина за тепачката било нетрпеливост во сообраќајот. – Утрово околу 8 часот во близина на продажен објект лоциран на регионалниот пат Струга – ...

Физичка пресметка на пет лица од Вевчани и Велешта поради нетрпеливост во сообраќајот

ТВ21 - 25.10.2021

Две лица од струшкото село Велешта и тројца вевчанци утрово физички се пресметале во близина на Струга. Причина за тепачката било нетрпеливост во сообраќајот. – Утрово околу 8 часот во близина на продажен објект лоциран на регионалниот пат Струга – ...

Пет лица се степале поради недоразбирања во сообраќајот

Скопје инфо - 25.10.2021

Две лица од струшкото село Велешта и тројца вевчанци утрово физички се пресметале во близина на Струга. Причина за тепачката било нетрпеливост во сообраќајот. – Утрово околу 8 часот во близина на продажен објект лоциран на регионалниот пат Струга – ...

Петмина приведени утрово по групна тепачка поради нетрпеливост во сообраќајот

Република - 25.10.2021

Две лица од струшкото село Велешта и тројца вевчанци утрово физички се пресметале во близина на Струга. Причина за тепачката било нетрпеливост во сообраќајот. информира портпаролот на СВР Охрид Стефан Димоски.

Пет лица се степале поради недоразбирања во сообраќајот

Слободен Печат - 25.10.2021

Две лица од струшкото село Велешта и тројца вевчанци утрово физички се пресметале во близина на Струга. Причина за тепачката било нетрпеливост во сообраќајот. – Утрово околу 8 часот во близина на продажен објект лоциран на регионалниот пат Струга – ...

Масовна тепачка кај Струга поради нетрпеливост во сообраќај

Press24 - 25.10.2021

Две лица од струшкото село Велешта и тројца вевчанци утрово физички се пресметале во близина на Струга. Причина за тепачката било нетрпеливост во сообраќајот. – Утрово околу 8 часот во близина на продажен објект лоциран на регионалниот пат Струга – ...

Тепачка кај Струга поради нетрпеливост во сообраќајот

Кајгана - 25.10.2021

Струга, 25 октомври 2021 (МИА) – Две лица од струшкото село Велешта и тројца вевчанци утрово физички се пресметале во близина на Струга. Причина за тепачката било нетрпеливост во сообраќајот.

Физичка пресметка на пет лица од Вевчани и Велешта поради нетрпеливост во сообраќајот

Канал5 - 25.10.2021

Две лица од струшкото село Велешта и тројца вевчанци утрово физички се пресметале во близина на Струга. Причина за тепачката било нетрпеливост во сообраќајот. – Утрово околу 8 часот во близина на продажен објект лоциран на регионалниот пат Струга – ...

Физичка пресметка на пет лица од Вевчани и Велешта поради нетрпеливост во сообраќајот

Бриф - 25.10.2021

Две лица од струшкото село Велешта и тројца вевчанци утрово физички се пресметале во близина на Струга. Причина за тепачката било нетрпеливост во сообраќајот. – Утрово околу 8 часот во близина на продажен објект лоциран на регионалниот пат Струга – ...