TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Георгиевска :Со Буџетот за 2021 година,обезбедуваме над 115 милиони евра поддршка за компаниитe

Канал5 - 22.11.2020

Предлог Буџетот за 2021 година утре влегува во собраниска процедура, рече на прес-конференција, Марија Георгиевска, пратеничка на СДСМ. Буџетот за 2021 година има три значајни цели: Да обезбеди поддршка и унапредување на здравствениот сектор, пред ...

(ВИДЕО) СДСМ: Со Буџетот за 2021 година, обезбедуваме над 115 милиони евра поддршка за компаниите

А1 On - 22.11.2020

Предлог Буџетот за 2021 година утре влегува во собраниска процедура. Буџетот за 2021 година има три значајни цели: Да обезбеди поддршка и унапредување на здравствениот сектор, пред се заштита на здравјето и на животот на сите граѓани.

Георгиевска: Со Буџетот обезбедуваме над 115 милиони евра поддршка за компаниите

Макфакс - 22.11.2020

Со буџетот за 2021 година, обезбедуваме над 115 милиони евра поддршка за компаниите, истакна на прес-конференција, пратеничката од СДСМ, Марија Георгиевска. Предлог буџетот утре влегува во собраниска процедура, а од СДСМ велат дека тој има три ...

Георгиевска: Со Буџетот обезбедуваме над 115 милиони евра поддршка за компаниите

Опсервер - 22.11.2020

Со буџетот за 2021 година, обезбедуваме над 115 милиони евра поддршка за компаниите, истакна на прес-конференција, пратеничката од СДСМ, Марија Георгиевска. Предлог буџетот утре влегува во собраниска процедура, а од СДСМ велат дека тој има три ...

Георгиевска: Со Буџетот за 2021 година, обезбедуваме над 115 милиони евра поддршка за компаниите

24Инфо - 22.11.2020

Предлог Буџетот за 2021 година утре влегува во собраниска процедура. Буџетот за 2021 година има три значајни цели: Да обезбеди поддршка и унапредување на здравствениот сектор, пред се заштита на здравјето и на животот на сите граѓани; Да го поддржи ...

Георгиевска: Со Буџетот обезбедуваме над 115 милиони евра поддршка за компаниите

Точка - 22.11.2020

Со буџетот за 2021 година, обезбедуваме над 115 милиони евра поддршка за компаниите, истакна на прес-конференција, пратеничката од СДСМ, Марија Георгиевска. Предлог буџетот утре влегува во собраниска процедура, а од СДСМ велат дека тој има три ...

Георгиевска: Со Буџетот обезбедуваме над 115 милиони евра поддршка за компаниите

Вечер - 22.11.2020

Со буџетот за 2021 година, обезбедуваме над 115 милиони евра поддршка за компаниите, истакна на прес-конференција, пратеничката од СДСМ, Марија Георгиевска. Предлог буџетот утре влегува во собраниска процедура, а од СДСМ велат дека тој има три ...

Георгиевска: Со Буџетот обезбедуваме над 115 милиони евра поддршка за компаниите

Н.Македонија - 22.11.2020

Со буџетот за 2021 година, обезбедуваме над 115 милиони евра поддршка за компаниите, истакна на прес-конференција, пратеничката од СДСМ, Марија Георгиевска. Предлог буџетот утре влегува во собраниска процедура, а од СДСМ велат дека тој има три ...

Георгиевска: Со Буџетот за 2021 година обезбедуваме над 115 милиони евра поддршка за компаниите

Press24 - 22.11.2020

Предлог Буџетот за 2021 година утре влегува во собраниска процедура, рече на прес конференција Марија Георгиевска, пратеничка на СДСМ „Буџетот за 2021 година има три значајни цели: Да обезбеди поддршка и унапредување на здравствениот сектор, пред се ...

115 милиони евра помош за компаниите со новиот буџет

Centar - 22.11.2020

Со буџетот за 2021 година, обезбедуваме над 115 милиони евра поддршка за компаниите, истакна на прес-конференција, пратеничката од СДСМ, Марија Георгиевска. Предлог буџетот утре влегува во собраниска процедура, а од СДСМ велат дека тој има три ...

Георгиевска: Со Буџетот за 2021 година, обезбедуваме над 115 милиони евра поддршка за компаниите

MakPress - 22.11.2020

Предлог Буџетот за 2021 година утре влегува во собраниска процедура. Буџетот за 2021 година има три значајни цели: Да обезбеди поддршка и унапредување на здравствениот сектор, пред се заштита на здравјето и на животот на сите граѓани; Да го поддржи ...

Георгиевска: Со Буџетот за 2021 година, обезбедуваме над 115 милиони евра поддршка за компаниите

iPortal - 22.11.2020

Предлог Буџетот за 2021 година утре влегува во собраниска процедура. Буџетот за 2021 година има три значајни цели: Да обезбеди поддршка и унапредување на здравствениот сектор, пред се заштита на здравјето и на животот на сите граѓани; Да го поддржи ...

Георгиевска: Со Буџетот обезбедуваме над 115 милиони евра поддршка за компаниите

Денар - 22.11.2020

Со буџетот за 2021 година, обезбедуваме над 115 милиони евра поддршка за компаниите, истакна на прес-конференција, пратеничката од СДСМ, Марија Георгиевска. Предлог буџетот утре влегува во собраниска процедура, а од СДСМ велат дека тој има три ...