TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хороскопот ве открива какви сте во кревет

Точка - 12.07.2018

Додека некои хороскопски знаци можат да се пофалат со своите способности во кревет, на други тој аспект од животот не им е силна страна. Ви ја претставуваме листата на најдобрии најлоши знаци во кревет.

Според науката ова се мажите кои најверојатно ќе ви пружат оргазам

Lady - 12.07.2018

Конечно, оргазмите се сведоа на наука! Истражувачи на Универзитетот на Албани прашале група на жени кои се во хетеросексуални врски за нивните партнери и нивните оргазми, како и за способноста на нивните партнери да ги доведат до оргазам и ...

Хороскопот ja oткрива вашата сексуалност! Дознајте какви сте во кревет!

iPortal - 12.07.2018

Додека некои хороскопски знаци можат да се пофалат со своите способности во кревет, на други тој аспект од животот не им е силна страна. Ви ја претставуваме листата на најдобрии најлоши знаци во кревет.