TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Затвореници се обиделе да силуваат 19-годишен струмичанец во охридскиот затвор

А1 On - 16.09.2020

Вчер во СВР Охрид, вработен во Казнено-поправната установа – Затвор Охрид, заедно со 19-годишник од Струмица, кој издржува казна во затворот, пријавиле обид за силување на 19-годишното момче.

Двајца затвореници се обиделе да силуваат 19-годишно момче во ќелија

Макфакс - 16.09.2020

Двајца затвореници во охридскиот затвор насилно влегле во ќелијата на 19-годишен затвореник од Струмица и се обиделе да извршат обљуба врз него. Случајот во СВР Охрид го пријавило 19-годишното момче и вработен во Казнено-поправната установа.

Мобидна затворска случка – двајца затвореници на спиење се обиделе да обљубат млад затвореник

ММС - 16.09.2020

Во полицискиот билтен е регистрирана пријава од 15.09.2020 во СВР Охрид, на вработен во Казнено поправната установа -Затвор Охрид, кој заедно со 19-годишник од Струмица,затвореник во охридскиот затвор, пријавиле обид за обљуба.

Двајца затвореници сакале да извршат обљуба врз 19 годишен затвореник

Курир - 16.09.2020

На 15.09.2020 во 10.45 часот во СВР Охрид, вработен во Казнено поправната установа -Затвор Охрид, заедно со 19-годишник од Струмица, кој издржува казна во затворот, пријавиле дека на 09.09.2020 околу 03.00 часот, во собата на 19-годишникот насилно ...

ОБИД ЗА СИЛУВАЊЕ во охридскиот затвор! Затвореници насилно влегле во собата на 19-годишник

Вечер - 16.09.2020

На 15.09.2020 во 10: 45 часот во СВР Охрид, вработен во Казнено поправната установа -Затвор Охрид, заедно со 19-годишник од Струмица, кој издржува казна во затворот, пријавиле дека на 09.09.2020 околу 03: 00 часот, во собата на 19-годишникот насилно ...

Обид за силување во охридскиот затвор: Затвореници насилно влегле во собата на 19-годишник

Република - 16.09.2020

На 15.09.2020 во 10: 45 часот во СВР Охрид, вработен во Казнено поправната установа -Затвор Охрид, заедно со 19-годишник од Струмица, кој издржува казна во затворот, пријавиле дека на 09.09.2020 околу 03: 00 часот, во собата на 19-годишникот насилно ...

Двајца осуденици се обиделе да силуваат 19-годишно момче во ќелија

Слободен Печат - 16.09.2020

Двајца осуденици се обиделе да силуваат 19-годишно момче во ќелија кое издржувало казна затвор во Охрид, информира Министерството за внатрешни работи. -На 15.09.2020 во 10.45 часот во СВР Охрид, вработен во Казнено поправната установа -Затвор Охрид, ...

Затвореници во охридскиот затвор сакале да силуваат осуденик

24Инфо - 16.09.2020

На 15.09.2020 во 10.45 часот во СВР Охрид, вработен во Казнено поправната установа -Затвор Охрид, заедно со 19-годишник од Струмица, кој издржува казна во затворот, пријавиле дека на 09.09.2020 околу 03.00 часот, во собата на 19-годишникот насилно ...

Двајца затвореници се обиделе да силуваат 19-годишно момче во ќелија

Вечер - 16.09.2020

Двајца затвореници во охридскиот затвор насилно влегле во ќелијата на 19-годишен затвореник од Струмица и се обиделе да извршат обљуба врз него. Случајот во СВР Охрид го пријавило 19-годишното момче и вработен во Казнено-поправната установа.

Двајца осуденици се обиделе да силуваат затвореник во затворот во Охрид

Press24 - 16.09.2020

МВР соопшти дека во затворот во Охрид имало обид за силување на осуденик. -На 15.09.2020 во 10:45 часот во СВР Охрид, вработен во Казнено поправната установа -Затвор Охрид, заедно со 19-годишник од Струмица, кој издржува казна во затворот, пријавиле ...

Затвореници нападнале и сакале да обљубат 19-годишен струмичанец во охридскиот затвор

Frontline - 16.09.2020

Вчерa во СВР Охрид, вработен во Казнено-поправната установа – Затвор Охрид, заедно со 19-годишник од Струмица, кој издржува казна во затворот, пријавиле обид за силување на 19-годишното момче.

ЗАТВОР ОХРИД: Обид за обљуба на 19 годишен затвореник

Денешен - 16.09.2020

На 15.09.2020 во 10: 45 часот во СВР Охрид, вработен во Казнено поправната установа -Затвор Охрид, заедно со 19-годишник од Струмица, кој издржува казна во затворот, пријавиле дека на 09.09.2020 околу 03: 00 часот, во собата на 19-годишникот насилно ...

Двајца затвореници се обиделе да силуваат 19-годишно момче во охридскиот затвор

МКД - 16.09.2020

Вчера во 10.45 часот во СВР Охрид, вработен во Казнено поправната установа – Затвор Охрид, заедно со 19-годишник од Струмица, кој издржува казна во затворот, пријавиле дека на 09.09.2020 околу 03.00 часот, во собата на 19-годишникот насилно влегле ...

Двајца затвореници се обиделе да извршат обљуба врз 19-годишен затвореник

ТВ21 - 16.09.2020

На 15.09.2020 во 10.45 часот во СВР Охрид, вработен во Казнено поправната установа -Затвор Охрид, заедно со 19-годишник од Струмица, кој издржува казна во затворот, пријавиле дека на 09.09.2020 околу 03.00 часот, во собата на 19-годишникот насилно ...

Затвореници сакале да силуваат осуденик во охридскиот затвор

Локално - 16.09.2020

Од 15.09.2020 во СВР Охрид, на вработен во Казнено поправната установа -Затвор Охрид, кој заедно со 19-годишник од Струмица,затвореник во охридскиот затвор, пријавиле обид за обљуба. -На 09.09.2020 околу 03.00 часот, во собата на 19-годишникот ...