TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Volkswagen своето ID семејство ќе го продава исклучиво преку интернет?!

Додај Гас - 23.05.2020

Секој што сака еден од ID моделите на Volkswagen, ќе мора да изврши нарачка преку интернет Германскиот бренд преку интернет продажба сака да ја минимизира потребата од лагерирање на автомобили, така што производството ќе се заснова на принципот на ...

Volkswagen го менува начинот на продажба за електричните модели

Кајгана - 22.05.2020

Volkswagen го менува начинот на продажба за своите електрични автомобили од семејството ID и ќе ги продава онлајн. Оние коишто сакаат да купат електричен автомобил на Volkswagen можат директно да го нарачаат од компанијата.

Volkswagen своето ID семејство ќе го продава исклучиво преку интернет?!

USB - пред: 11 часа

Германскиот бренд преку интернет продажба сака да ја минимизира потребата од лагерирање на автомобили, така што производството ќе се заснова на принципот на примени нарачки. Покрај тоа, купувањето преку интернет ќе се одвива на таков начин што ...