TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

10 трикови со кои ќе станете мајстор во шминкањето

Попара - 12.07.2018

Шминкањето претставува уметност на која многу жени гледаат како на магичен подарок за женскиот род. За многу жени може да се каже и дека се мајстори во оваа уметност, бидејќи секогаш успеваат да ги потенцираат своите најдобри карактеристики и да ги ...

Шминката на вашето лице – краен допир без кој не се можи!

Шеталиште - 12.07.2018

За конечен изглед на гламурот, вештачките трепки се неминовни. Лепилото за трепки нанесете го на самиот корен на вештачките трепки и залепете го врз вашите. Набрзо лепилото станува прозирно и и незабележливо.

Совршена шминка за утрото потоа

Шеталиште - 11.07.2018

Она што нема да да можат да го заздрават и сокријат современите козметички тртмани, шминката најверојатно ќе го направи. Откако внимателно ќе го исчистите лицето и ќе нанесете хранлива крема, подлогата нснесете ја само на Т-зоната-така ќему дадете ...