TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отишла на преглед, не се вратила: Ја нашле по 42 години

Локално - 13.01.2018

Жена која исчезнала од околината на Њујорк пред 42 години најдена е во сојузната држава Масачусетс во институција за луѓе со потешкотии. Локалните власти потврдија дека таа жена страда од деменција.

Во 1975 година без никакво објаснување исчезнала: Истрага се помрднала од мртва точка, а потоа следел голем шок

Курир - 13.01.2018

Благодарејќи на истрагата на полицајците од Њујорк во септември истрага се помрднала од мртва точка. Жена кој исчезнала од околината на Њујорк пред полни 42 години е пронајдена во сојузната држава Масачусетс во установа за луѓе со потешкотии.

Исчезнала во 1975 година, сега се појавила и нема објаснување

Кумановски м. - 13.01.2018

loading... Жената која исчезнала од околината на Њујорк пред цели 42 години пронајдена е во сојузната држава Масечусетс во установа за луѓе со потешкотии. Локалните власти потврдиле дека жената пати од деменција.

Пронајдена жена која исчезнала пред 42 години

Exclusive.mk - 14.01.2018

Жена кој исчезнала од околината на Њујорк пред полни 42 години е пронајдена во сојузната држава Масачусетс во установа за луѓе со потешкотии. Локалните власти потврдиле дека пати од демензија.