TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ClubHouse конечно и на Android, засега само во САД

IT.mk - 11.05.2021

Конечно по речиси цела година, популарната аудио друштвена мрежа ClubHouse е достапна и на корисниците на Android. За жал барем засега единствено за корисниците од САД, и сè уште единствено со покана.

Најочекуваната апликација конечно е достапна и за корисниците на Андроид

Денар - 10.05.2021

Неверојатната популарност на оваа апликација, која ја презедоа 9,6 милиони луѓе само во февруари, поттикна некои други социјални мрежи да направат копија од нејзините можности и да ја понудат на корисниците.