TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Будимпешта на листата на препорачани дестинации за 2023 година на „Тајм“

Вечер Прес - 16.03.2023

Магазинот „Тајм“ ја вклучи Будимпешта на листата на препорачани дестинации за 2023 година објавена денеска, објави агенцијата МТИ. Неделникот наведува дека годинава главниот град на Унгарија одбележува 150 години од обединувањето на Будим, Пешта и ...

Будимпешта на листата на препорачани дестинации за 2023 година на „Тајм“

Република - 20.03.2023

Магазинот „Тајм“ ја вклучи Будимпешта на листата на препорачани дестинации за 2023 година објавена денеска, објави агенцијата МТИ. Неделникот наведува дека годинава главниот град на Унгарија одбележува 150 години од обединувањето на Будим, Пешта и ...