TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во ноември минатата година издадени за 14,4 отсто помалку одобренија за градба

Мета - 14.01.2021

Во ноември минатата година во државава се издадени 208 одобренија за градење, што е за 14,4 отсто помалку во однос на истиот месец од 2019 година, соопшти Државниот завод за статистика, ДЗС.

Во ноември лани издадени 208 одобренија за градење

Опсервер - 14.01.2021

– Во ноември лани се издадени 208 одобренија за градење, што е за 14,4 проценти помалку во однос на ноември претходната година, објави денеска Државниот завод за статистика. Од вкупниот број издадени одобренија за градење, 112 (53,9 проценти) се ...

Во ноември лани издадени 208 одобренија за градење

Слободен Печат - 14.01.2021

Во ноември лани се издадени 208 одобренија за градење, што е за 14,4 проценти помалку во однос на ноември претходната година, објави денеска Државниот завод за статистика. Од вкупниот број издадени одобренија за градење, 112 (53,9 проценти) се ...

Во ноември лани издадени 208 одобренија за градење

Независен - 14.01.2021

Во ноември лани се издадени 208 одобренија за градење, што е за 14,4 проценти помалку во однос на ноември претходната година, објави денеска Државниот завод за статистика. Од вкупниот број издадени одобренија за градење, 112 (53,9 проценти) се ...

Во ноември лани издадени 208 одобренија за градење

Бизнис Вести - 14.01.2021

Во ноември лани се издадени 208 одобренија за градење, што е за 14,4 проценти помалку во однос на ноември претходната година, објави денеска Државниот завод за статистика. Од вкупниот број издадени одобренија за градење, 112 (53,9 проценти) се ...

Градежниците не ги сопира пандемијата – 208 одобренија за градба издадени во ноември

А1 On - 14.01.2021

Во ноември лани се издадени 208 одобренија за градење, што е за 14,4 проценти помалку во однос на ноември претходната година, објави денеска Државниот завод за статистика. Од вкупниот број издадени одобренија за градење, 112 (53,9 проценти) се ...

Во ноември лани издадени 208 одобренија за градење

Канал5 - 14.01.2021

Во ноември лани се издадени 208 одобренија за градење, што е за 14,4 проценти помалку во однос на ноември претходната година, објави денеска Државниот завод за статистика. Од вкупниот број издадени одобренија за градење, 112 (53,9 проценти) се ...

И во ноември минатата година најмногу се градело во Скопје

MakPress - 14.01.2021

Во ноември лани се издадени 208 одобренија за градење, што е за 14,4 проценти помалку во однос на ноември претходната година, објави денеска Државниот завод за статистика. Од вкупниот број издадени одобренија за градење, 112 (53,9 проценти) се ...