TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ова е најомиленото име на светот

Курир - 25.05.2018

Различни земји, различни обичаи? Не секогаш. Барем не кога станува збор за имињата на бебињата… Имено, иако омилените имиња за бебиња низ земјите во светот се разликуваат, постојат меѓународни поклопувања.

Ова е најомиленото и најчестото име во светот

Маркукуле - 25.05.2018

Различни земји, различни обичаи? Не секогаш. Барем не кога станува збор за имињата на бебињата… Имено, иако омилените имиња за бебиња низ земјите во светот се разликуваат, постојат меѓународни поклопувања.

Ова е најомиленото име на светот

Сител - 25.05.2018

Различни земји, различни обичаи? Не секогаш. Барем не кога станува збор за имињата на бебињата… Имено, иако омилените имиња за бебиња низ земјите во светот се разликуваат, постојат меѓународни поклопувања.

Ова е најпопуларното и најомиленото име во светот

Press24 - 26.05.2018

Различни земји, различни обичаи? Не секогаш. Барем не кога станува збор за имињата на бебињата… Имено, иако омилените имиња за бебиња низ земјите во светот се разликуваат, постојат меѓународни поклопувања.

Ова е најомиленото име на светот

Среќа.mk - 27.05.2018

Различни земји, различни обичаи? Не секогаш. Барем не кога станува збор за имињата на бебињата… Имено, иако омилените имиња за бебиња низ земјите во светот се разликуваат, постојат меѓународни поклопувања.