TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Жерар Депардје ја распродава својата уметничка колекција

Во Центар - 26.09.2023

Францускиот актер Жерар Депардје продава дел од својата уметничка колекција, а околу 250 дела во сопственост на француската филмска ѕвезда ќе се најдат на аукција во Париз во вторник и среда.

Депардје продава дел од својата уметничка колекција на наддавање

Нетпрес - 25.09.2023

Жерар Депардје продава дел од својата уметничка колекција, па околу 250 дела во сопственост на француската филмска ѕвезда ќе бидат понудени на наддавање во Париз во вторник и среда. Се очекува на аукцијата да бидат понудени скулптури од Огист Роден, ...