TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Помалку претплатници во мобилната телефонија, раст кај услугите во пакет

Локално - 14.01.2018

Во Македонија продолжува трендот на намалување на бројот на активни претплатници во мобилната телефонија, како и на фиксни линии, а се зголемува бројката на корисниците на услуги врзани во пакет, покажуваат последните податоци на Агенцијата за ...

Помалку претплатници во мобилната телефонија, раст кај услугите во пакет

Сител - 14.01.2018

Во Македонија продолжува трендот на намалување на бројот на активни претплатници во мобилната телефонија, како и на фиксни линии, а се зголемува бројката на корисниците на услуги врзани во пакет, покажуваат последните податоци на Агенцијата за ...

Македонците се повеќе користат пакет услуги од операторите

Фактор - 14.01.2018

Македонците се повеќе користат пакет услуги од операторите, наместо да се претплатуваат на една мобилна или фиксна линија, или да користат само интернет или дигитална телевизија, покажуваат последните податоци на Агенцијата за електронски ...

Не ни треба мобилна телефонија, ни треба мобилен интернет

Вечер - 14.01.2018

Во Македонија продолжува трендот на намалување на бројот на активни претплатници во мобилната телефонија, како и на фиксни линии, а се зголемува бројката на корисниците на услуги врзани во пакет, покажуваат последните податоци на Агенцијата за ...

Македонците се повеќе користат пакет услуги од операторите

Алфа - 14.01.2018

За шест илјади е намален бројот на фиксни линии, односно во вториот квартал лани имало 360.804, а во второто тримесечје во 2016 година оваа бројка изнесувала 366.575. Македонците се повеќе користат пакет услуги од операторите, наместо да се ...

Помалку претплатници во мобилната телефонија, раст кај услугите во пакет

Канал5 - 14.01.2018

Во Македонија продолжува трендот на намалување на бројот на активни претплатници во мобилната телефонија, како и на фиксни линии, а се зголемува бројката на корисниците на услуги врзани во пакет, покажуваат последните податоци на Агенцијата за ...

Помалку претплатници во мобилната телефонија, раст кај услугите во пакет

Иновативност - 14.01.2018

Во Македонија продолжува трендот на намалување на бројот на активни претплатници во мобилната телефонија, како и на фиксни линии, а се зголемува бројката на корисниците на услуги врзани во пакет, покажуваат последните податоци на Агенцијата за ...

Намалување на бројот на активни претплатници во мобилната телефонија, а зголемување на бројката на корисниците на ...

Бизнис Вести - 15.01.2018

Во Македонија продолжува трендот на намалување на бројот на активни претплатници во мобилната телефонија, како и на фиксни линии, а се зголемува бројката на корисниците на услуги врзани во пакет, покажуваат последните податоци на Агенцијата за ...

Македонците, телефонските разговори ги заменија со користење на интернет

Скопје инфо - 15.01.2018

Во Македонија продолжува трендот на намалување на бројот на активни претплатници во мобилната телефонија, како и на фиксни линии, а се зголемува бројката на корисниците на услуги врзани во пакет, покажуваат последните податоци на Агенцијата за ...