TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Петти јубилеен „Статуафест“

Вечер Прес - 16.09.2021

Под мотото „Скопје на улица“, денеска и утре на улица „Македонија“ ќе се одржи новото издание на фестивалот „Статуафест“ за живи. Настаните ќе се одвиваат од 18:30 до 21:30 часот . Ова е петти јубилеен „Статуафест“ во организација на здружението на ...

Утре и задутре Скопје на улица – Статуафест со исклучиво домашни артисти

Република - 16.09.2021

На 17 и 18 септември под покровителство на Град Скопје и со поддршка на Театарот за деца и младинци ќе се одржи уличниот уметнички фестивал за живи статуи Статуафест – Скопје на улица, на ул. Македонија во Скопје.