TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Каде исчезнаа милијардите? Овие големи богатства од Втората светска војна никогаш не се пронајдени

Точка - 13.06.2018

Накит, злато, скапоцени камења и уметнички дела вредни милијарди долари се или исчезнати, или украдени во текот на Втората светска војна. Некои богатства се закопани и подоцна пронајдени, додека за другите и ден денес не се знае каде се.

Богатствата од Втората светска војна што никогаш не биле откриени

Репортер - 13.06.2018

Накит, злато, драгоцени камења и уметнички дела вредни милијарди долари исчезнале или се украдени за време на Втората светска војна. Некои од нив се закопани, а подоцна биле пронајдени, додека за други никогаш не се открило каде завршиле.

Богатствата украдени во Втората светска војна што никогаш не се пронајдени

Факултети - 13.06.2018

Накит вреден илјадници милијарди долари, злато, скапоцени камења и уметнички предмети исчезнале или биле украдени во текот на Втората светска војна. Некои биле закопани, а подоцна пронајдени, но следните сè уште се сметаат за најмистериозните ...

Богатства од Втората светска војна кои никогаш не се пронајдени

Кајгана - 12.06.2018

Илјадници милијарди вреден накит, злато, скапоцени камења и уметнички предмети се работите кои се исчезнати или украдени за време на Втора светска војна. Некои се закопани и подоцна пронајдени, но се уште се сметаат за најмистериозните богатства од ...

Богатства од Втората светска војна кои до ден денеска не се пронајдени (видео)

Канал5 - 11.06.2018

Илјадници милијарди вреден накит, злато, скапоцени камења и уметнички слики исчезнале или се украдени во текот на Втората светска војна. Дел од богатствата се закопани и подоцна пронајдени, но „Dark5” ги претставува петте најмистериозни нацистички ...