TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СЗО предупреди: Нема докази дека коронaвирусот ја загубил силата

Нетпрес - 01.06.2020

Нема докази дека новиот коронавирусот ја променил формата на трансмисија или оти се променила тежината на болеста која ја предизвикува, порачаа во понеделникот експертите од Светската здравствена организација (СЗО – WHO).

СЗО: Нема докази дека коронавирусот сега е послаб

Макфакс - 01.06.2020

Нема докази дека коронавирусот ја сменил формата на пренесување или дека се променила тежината на болеста што ја предизвикува, велат експертите од Светската здравствена организација (СЗО).

СЗО: Нема докази дека вирусот се сменил, мерките да останат

Сител - 01.06.2020

Нема докази дека коронавирусот се сменил, ниту кога станува збор за формата на пренесување, ниту кога е во прашање сериозноста на болеста што ја предизвикува, предупреди денеска епидемиолог на Светската здравствена организација Марија Ван Кирков.

СЗО: Нема докази дека корoнавирусот сега е послаб

Точка - 01.06.2020

Нема докази дека новиот коронавирус ја сменил формата на пренесување или дека се променила тежината на болеста што ја предизвикува, велат експертите од Светската здравствена организација (СЗО).

СЗО: Нема докази дека вирусот се сменил, мерките да останат

Опсервер - 01.06.2020

Женева, 1 јуни 2020 () – Нема докази дека коронавирусот се сменил, ниту кога станува збор за формата на пренесување, ниту кога е во прашање сериозноста на болеста што ја предизвикува, предупреди денеска епидемиолог на Светската здравствена ...

СЗО: Нема докази дека вирусот се сменил, мерките да останат

ТВ21 - 01.06.2020

Нема докази дека коронавирусот се сменил, ниту кога станува збор за формата на пренесување, ниту кога е во прашање сериозноста на болеста што ја предизвикува, предупреди денеска епидемиолог на Светската здравствена организација Марија Ван Кирков.

СЗО: Нема докази дека корнавирусот сега е послаб

Н.Македонија - 01.06.2020

Нема докази дека коронавирусот ја сменил формата на пренесување или дека се променила тежината на болеста што ја предизвикува, велат експертите од Светската здравствена организација (СЗО).

СЗО: Нема докази дека вирусот се сменил, мерките да останат

24Инфо - 01.06.2020

Нема докази дека коронавирусот се сменил, ниту кога станува збор за формата на пренесување, ниту кога е во прашање сериозноста на болеста што ја предизвикува, предупреди денеска епидемиолог на Светската здравствена организација Марија Ван Кирков.

СЗО: Нема докази дека вирусот се сменил, мерките да останат

Курир - 01.06.2020

Нема докази дека коронавирусот се сменил, ниту кога станува збор за формата на пренесување, ниту кога е во прашање сериозноста на болеста што ја предизвикува, предупреди денеска епидемиолог на Светската здравствена организација Марија Ван Кирков.

СЗО ЗА ВИРУСОТ: Нема промена во однос на преносот, ниту во јачината

Фактор - 01.06.2020

Eкспертите од Светската здравствена организација (СЗО) велат дека н ема докази дека коронавирусот ја сменил формата на пренесување или дека се променила тежината на болеста што ја предизвикува.

СЗО: Мерките за корона вирусот да останат на сила, вирусот не е ослабнат

Фокус - 01.06.2020

Нема докази дека корона вирусот се сменил, ниту кога станува збор за формата на пренесување, ниту кога е во прашање сериозноста на болеста што ја предизвикува, предупреди денеска епидемиолог на Светската здравствена организација Марија Ван Кирков.

СЗО: Нема докази дека вирусот се сменил, мерките да останат

4NEWS - 01.06.2020

Нема докази дека коронавирусот се сменил, ниту кога станува збор за формата на пренесување, ниту кога е во прашање сериозноста на болеста што ја предизвикува, предупреди денеска епидемиолог на Светската здравствена организација Марија Ван Кирков.

СЗО: Нема докази дека вирусот се сменил, мерките да останат

Пулс24 - 01.06.2020

Нема докази дека коронавирусот се сменил, ниту кога станува збор за формата на пренесување, ниту кога е во прашање сериозноста на болеста што ја предизвикува, предупреди денеска епидемиолог на Светската здравствена организација Марија Ван Кирков.

СЗО: Нема докази дека вирусот се сменил, мерките да останат

Република - 01.06.2020

Нема докази дека коронавирусот се сменил, ниту кога станува збор за формата на пренесување, ниту кога е во прашање сериозноста на болеста што ја предизвикува, предупреди денеска епидемиолог на Светската здравствена организација Марија Ван Кирков.

СЗО: Мерките треба да останат, нема докази дека вирусот се сменил

Слободен Печат - 01.06.2020

Нема докази дека коронавирусот се сменил, ниту кога станува збор за формата на пренесување, ниту кога е во прашање сериозноста на болеста што ја предизвикува, предупреди денеска епидемиолог на Светската здравствена организација Марија Ван Кирков.

СЗО: Нема докази дека вирусот се сменил, мерките да останат

Press24 - 01.06.2020

Нема докази дека коронавирусот се сменил, ниту кога станува збор за формата на пренесување, ниту кога е во прашање сериозноста на болеста што ја предизвикува, предупреди денеска епидемиолог на Светската здравствена организација Марија Ван Кирков.

СЗО: Нема докази дека вирусот се сменил, мерките да останат

Либертас - 01.06.2020

– Нема докази дека коронавирусот се сменил, ниту кога станува збор за формата на пренесување, ниту кога е во прашање сериозноста на болеста што ја предизвикува, предупреди денеска епидемиолог на Светската здравствена организација Марија Ван Кирков.

СЗО предупредува: Нема докази дека вирусот ослабува

360 степени - 01.06.2020

Нема докази дека коронавирусот се сменил, ниту кога станува збор за формата на пренесување, ниту кога е во прашање сериозноста на болеста што ја предизвикува, предупреди денеска епидемиолог на Светската здравствена организација, Марија Ван Кирков.

СЗО: Нема докази дека вирусот се сменил, мерките да останат

Вечер Прес - 01.06.2020

Нема докази дека коронавирусот се сменил, ниту кога станува збор за формата на пренесување, ниту кога е во прашање сериозноста на болеста што ја предизвикува, предупреди денеска епидемиолог на Светската здравствена организација Марија Ван Кирков.

СЗО: Нема докази дека вирусот се сменил, мерките да останат

MakPress - 02.06.2020

Нема докази дека коронавирусот се сменил, ниту кога станува збор за формата на пренесување, ниту кога е во прашање сериозноста на болеста што ја предизвикува, предупреди денеска епидемиолог на Светската здравствена организација Марија Ван Кирков.

СЗО: Нема докази дека корнавирусот сега е послаб

Денар - 02.06.2020

Нема докази дека коронавирусот ја сменил формата на пренесување или дека се променила тежината на болеста што ја предизвикува, велат експертите од Светската здравствена организација (СЗО).