TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Граѓани со жив штит кај ГУЦ „Здравко Цветковски“ ќе овозможат безбеден премин на улицата

Макфакс - 13.03.2018

Група пешаци и велосипедисти во координација на здружението „На точак“ попладнево во периодот од 17 до 18 часот ќе одржат едночасовна акција на крстосницата на булеварот Партизански одреди со булеварот 8 Септември (на аголот кај ГУЦ „Здравко ...

На Точак: Скопје е „адреналински вело-град“ со небезбедни патеки при градба

Радио МОФ - 12.03.2018

Оваа среда се одбележува Националниот ден на немање безбедна патека при градба. Најпригодна локација за одбележување на овој настан според „На Точак“ е крстосницата меѓу булеварот „Партизански одреди“ и „8 Септември“ бидејќи како што велат од ...

Граѓани со жив штит кај ГУЦ „Здравко Цветковски“ ќе овозможат безбеден премин на улицата

Вечер - 13.03.2018

Група пешаци и велосипедисти во координација на здружението „На точак“ попладнево во периодот од 17 до 18 часот ќе одржат едночасовна акција на крстосницата на булеварот Партизански одреди со булеварот 8 Септември (на аголот кај ГУЦ „Здравко ...

Пешаци и велосипедисти ќе го одбележат „Националниот ден на немање безбедна патека при градба“

Скопје инфо - 13.03.2018

Група пешаци и велосипедисти во координација на здружението „На Точак“ утре попладне во периодот од 17-18 часот ќе одржат едночасовна акција на крстосницата на булевар Партизански Одреди со булевар 8-ми септември (на аголот кај ГУЦ „Здравко ...

Пешаци и велосипедисти ќе го одбележат „Националниот ден на немање безбедна патека при градба“

Точка - 13.03.2018

Група пешаци и велосипедисти во координација на здружението „На Точак“ утре попладне во периодот од 17-18 часот ќе одржат едночасовна акција на крстосницата на булевар Партизански Одреди со булевар 8-ми септември (на аголот кај ГУЦ „Здравко ...

Пешаци и велосипедисти ќе го одбележат „Националниот ден на немање безбедна патека при градба“

Денар - 13.03.2018

Група пешаци и велосипедисти во координација на здружението „На Точак“ утре попладне во периодот од 17-18 часот ќе одржат едночасовна акција на крстосницата на булевар Партизански Одреди со булевар 8-ми септември (на аголот кај ГУЦ „Здравко ...

Пешаци и велосипедисти ќе го одбележат Националниот ден на немање безбедна патека при градба

Sky - 13.03.2018

Група пешаци и велосипедисти во координација на здружението „На точак“ утре попладне во периодот од 17 до 18 часот ќе одржат едночасовна акција на крстосницата на булеварот Партизански одреди со булеварот 8 Септември (на аголот кај ГУЦ „Здравко ...