TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кој и како може да дојде до работа во Германија?

А1 On - 11.10.2018

Германија конечно би требало да добие Закон за вселување со кој значително се олеснува доаѓањето на квалификувани лица од целиот свет. Што се однесува на Западен Балкан, веќе десетици илјади луѓе годишно доаѓаат во Германија Дојче Веле – Бон Секој ...

Стотици илјади нови работни места за странци во Германија

Студенти - 09.10.2018

Стотици илјади нови работни места во Германија се пополнуваат од работници од Источна Европа, покажуваат владините податоци. Бројот на вработени во јули е за 700 илјади повисок од лани, пишува Дојче веле .

Стотици илјади нови работни места за странци во Германија

Денешен - 11.10.2018

Стотици илјади нови работни места во Германија се пополнуваат од работници од источна Европа, покажуваат владините податоци. Бројот на вработени во јули е за 700 илјади повисок од лани, пишува Дојче веле.

Стотици илјади нови работни места за странци во Германија

Скопје24 - 11.10.2018

Стотици илјади нови работни места во Германија се пополнуваат од работници од источна Европа, покажуваат владините податоци. Бројот на вработени во јули е за 700 илјади повисок од лани, пишува Дојче веле.