TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Елеци за безбедно преминување за првачињата

Тера - 09.10.2019

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патишта продолжи со реализирање на кампањата за подигање на свеста за поголема безбедност на децата во сообраќајот – „Безбедно дете – за безбедна и сигурна иднина“.

Општината со прием на првачињата од Делчево ја одбележува Светската недела на детето

Сител - 09.10.2019

По повод Светската недела на детето денеска во просториите на локалната самоуправа во Делчево, беше организиран свечен прием за првачињата од делчевската деветолетка ,,Ванчо Прке”. Како што информираа од општината, првачињата ја имаа можноста да се ...

Безбедни училишта – безбедни првачиња, превентивно едукативна акција на на РСБСП и Триглав Осигурување

Фактор - 08.10.2019

Децата се нашата иднина и нашето најголемо богатство. Детската љубов нема граници, ниту пак нивниот живот има цена. Се грижиме за безбедноста на децата во сообраќајот, тоа е наша привилегија, наша обврска и наш заеднички приоритет - потенцираат од ...

РСБСП: Безбедни училишта – безбедни првачиња едукативна акција на РСБСП и Триглав Осигурување

MakPress - 08.10.2019

Децата се нашата иднина и нашето најголемо богатство. Детската љубов нема граници, ниту пак нивниот живот има цена. Се грижиме за безбедноста на децата во сообраќајот, тоа е наша привилегија, наша обврска и наш заеднички приоритет - потенцираат од ...

Безбедни училишта – безбедни првачиња, превентивно едукативна акција на РСБСП и Триглав Осигурување

Smartportal - 08.10.2019

Безбедни деца во сообраќајот – за безбедна и сигурна иднина Децата се нашата иднина и нашето најголемо богатство. Детската љубов нема граници, ниту пак нивниот живот има цена. Се грижиме за безбедноста на децата во сообраќајот, тоа е наша ...

Превентивно-едукативна акција „Безбедни училишта – безбедни првачиња““

Опсервер - 08.10.2019

Републичкиот совет за безбедност во сообраќајот и патиштата (РСБСП) ќе спроведува акција „Безбедни училишта – безбедни првачиња“ која почна денеска во ООУ „Киро Глигоров“ во скопската општина Центар, а во наредните два месеца ќе се реализира во 50 ...

Безбедни училишта – безбедни првачиња, превентивно едукативна акција на РСБСП и Триглав Осигурување

Точка - 08.10.2019

Децата се нашата иднина и нашето најголемо богатство. Детската љубов нема граници, ниту пак нивниот живот има цена. Се грижиме за безбедноста на децата во сообраќајот, тоа е наша привилегија, наша обврска и наш заеднички приоритет - потенцираат од ...

Превентивно-едукативна акција „Безбедни училишта – безбедни првачиња“ тргна од ООУ „Киро Глигоров“

Вечер - 08.10.2019

Акцијата „Безбедни училишта – безбедни првачиња“ започна денеска во ООУ „Киро Глигоров“ во скопската општина Центар, а во наредните два месеца ќе се реализира во 50 училишта во повеќе од 30 општини.

Безбедни училишта – безбедни првачиња, превентивно едукативна акција на РСБСП и Триглав Осигурување

Кајгана - 08.10.2019

Децата се нашата иднина и нашето најголемо богатство. Детската љубов нема граници, ниту пак нивниот живот има цена. Се грижиме за безбедноста на децата во сообраќајот, тоа е наша привилегија, наша обврска и наш заеднички приоритет - потенцираат од ...

Безбедни училишта – безбедни првачиња, превентивно едукативна акција на РСБСП и Триглав Осигурување

Скопје инфо - 08.10.2019

Децата се нашата иднина и нашето најголемо богатство. Детската љубов нема граници, ниту пак нивниот живот има цена. Се грижиме за безбедноста на децата во сообраќајот, тоа е наша привилегија, наша обврска и наш заеднички приоритет - потенцираат од ...

Во Делчево организиран свечен прием за првачињата

MakPress - 09.10.2019

По повод Светската недела на детето денеска во просториите на локалната самоуправа во Делчево, беше организиран свечен прием за првачињата од делчевската деветолетка ,,Ванчо Прке”. Како што информираа од општината, првачињата ја имаа можноста да се ...