TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Два пожара во Македонска Каменица - утрово избувнаа, а сега се локализирани

Press24 - 06.08.2022

Изгаснати се пожарите кои утрово избувнаа во близина на градската депонија и ХЕЦ „Калиманци” во Македонска Каменица. Во гаснењето на терен учествуваа екипи на Територијалната противпожарна единица и доброволното противпожарно друштво „Саси” од ...

Изгаснати два пожара во Македонска Каменица

4NEWS - 06.08.2022

Изгаснати се пожарите кои утрово избувнаа во близина на градската депонија и ХЕЦ „Калиманци” во Македонска Каменица. Во гаснењето на терен учествуваа екипи на Територијалната противпожарна единица и доброволното противпожарно друштво „Саси” од ...

Изгаснати два пожара во Македонска Каменица

Канал5 - 06.08.2022

Изгаснати се пожарите кои утрово избувнаа во близина на градската депонија и ХЕЦ „Калиманци” во Македонска Каменица. Во гаснењето на терен учествуваа екипи на Територијалната противпожарна единица и доброволното противпожарно друштво „Саси” од ...

Изгаснати два пожара во Македонска Каменица

Локално - 06.08.2022

Изгаснати се пожарите кои утрово избувнаа во близина на градската депонија и ХЕЦ „Калиманци” во Македонска Каменица. Во гаснењето на терен учествуваа екипи на Територијалната противпожарна единица и доброволното противпожарно друштво „Саси“ од ...

Изгаснати два пожара во Македонска Каменица

Сител - 06.08.2022

Изгаснати се пожарите кои утрово избувнаа во близина на градската депонија и ХЕЦ „Калиманци” во Македонска Каменица. Во гаснењето на терен учествуваа екипи на Територијалната противпожарна единица и доброволното противпожарно друштво „Саси” од ...