TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Регулаторната комисија приоритетно ќе ги разгледува жалбите за нереалните сметки за струја

Радио МОФ - 17.10.2020

Претставките каде граѓани се жалат на нереално високите сметки за струја, односно кај кои е фактурирана нереална потрошувачка ќе бидат приоритено разгледани од Комисијата за жалби која функционира во рамките на Регулаторната комисија за енергетика и ...

Регулаторна: Граѓаните да се жалат ако добијат високи сметки за струја со нереална потрошувачка

360 степени - 17.10.2020

Ако сметките за струја прикажуваат нереална потрошувачка, граѓаните може да поднесат претставка до Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ), чија комисија за жалби ќе ги разгледува со приоритет.

Граѓаните кои добиле високи сметки од ЕВН може да се жалат во Регулаторна комисија

Сакам да кажам - 17.10.2020

Граѓаните кои добиле високи сметки за струја можат да поднесат приговор до Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ). Од Регулаторна велат дека во изминатиов период имале поплаки од потрошувачите дека добиваат високи сметки за ...

Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да достават жалби до РКЕ

Опсервер - 17.10.2020

– Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на ...

Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да достават жалби до РКЕ

Фокус - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на ...

Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да достават жалби до РКЕ

Република - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на електрична енергија.

Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да достават жалби до РКЕ

24Инфо - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на ...

Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да достават жалби до РКЕ

ТВ21 - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на ...

Сметките за струја ви се повисоки од реалната потрошувачка? Поднесете жалба

Кајгана - 17.10.2020

Скопје, 17 октомври 2020 (МИА) – Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од ...

Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да се жалат до РКЕ

Независен - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на ...

Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да достават жалби до РКЕ

Курир - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Македонија ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на електрична ...

Ако сте добиле високи сметки за струја, Регулаторна повикува да се достават приговори

PressingTV - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на струја.

Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да достават жалби до РКЕ

Сител - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Македонија ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на електрична ...

Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да достават жалби до РКЕ

4NEWS - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на ...

Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да достават жалби до РКЕ

Канал5 - 17.10.2020

Доколку потрошувачите добијат сметки во кои е фактурирана нереална потрошувачка на електрична енергија, тие може да поднесат претставка до РКЕ. Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Македонија ги известува потрошувачите ...

Aко сметките за струја ви се високи, поднесете приговор до РКЕ

Локално - 17.10.2020

Регулаторна повикува да се достават приговори. Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија ...

Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да достават жалби до РКЕ

Либертас - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на ...

Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, ГРАЃАНИТЕ ДА ПОДНЕСАТ ПРИГОВОР ДО РКЕ

Вечер - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на ...

Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да достават жалби до РКЕ

А1 On - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на ...

Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да достават жалби до РКЕ

Кумановски м. - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на ...

Бислимоски: Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да поднесат приговор

Макфакс - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на електрична енергија.

Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да достават жалби до РКЕ

Нетпрес - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Македонија ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на електрична ...

Бислимоски: Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да поднесат приговор

Опсервер - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на електрична енергија.

Бислимоски: Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да поднесат приговор

Вечер - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на електрична енергија.

Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да достават жалби до РКЕ

Вечер Прес - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на ...

Граѓаните да достават жалби до РКЕ доколку добијат повисоки сметки за струја

CivilMedia - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на ...

Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да достават жалби до РКЕ

iPortal - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на ...

РКЕ ДО ГРАЃАНИТЕ: Жалете се кај нас ако сметките за струја ви се повисоки и нереални

Денешен - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Македонија ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на електрична ...

Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да достават жалби до РКЕ

OhridNews - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на ...

Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да достават жалби до РКЕ

Frontline - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на ...

РКЕ: Доколку сметките за струја се нереално високи, доставете претставка

еМагазин - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на ...

РКЕ: Поднесете жалби ако сметките за струја се повисоки од потрошеното

+инфо - 17.10.2020

Во изминатиов период имаме укажување од потрошувачите дека добиваат високи сметки за електрична енергија за еден месец, а следниот месец добиваат само за улично осветлување. Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги ги известува ...

Бислимоски: Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да поднесат приговор

MTM - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на електрична енергија.

Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да достават жалби до РКЕ

Магазин - 17.10.2020

– Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Македонија ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на електрична ...

Бислимоски: Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да поднесат приговор

Скопје1 - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на електрична енергија.

Бислимоски: Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да поднесат приговор

Точка - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на електрична енергија.

Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да поднесат приговор

Н.Македонија - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на електрична енергија.

Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да достават жалби до РКЕ

МКД - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на ...

Бислимоски: Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да поднесат приговор

Centar - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на електрична енергија.

Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да достават жалби до РКЕ

MakPress - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Македонија ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на електрична ...

Ако сметките за струја се повисоки од реалната потрошувачка, граѓаните да достават жалби до РКЕ

24 Вести - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на ...

Доставете жалба до РКЕ доколку имате високи нереални сметки од ЕВН

Пари - 18.10.2020

Време зa читање: 2 минути Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната ...

АКО СМЕТКИТЕ ЗА СТРУЈА ВИ СЕ ЧУДНО ВИСОКИ - Регулаторна повикува да се достават приговори

Фактор - 17.10.2020

Регулаторната комисија за енергетика ги известува потрошувачите дека можат да достават приговор до РКЕ доколку добиените сметките за електрична енергија отстапуваат од реалната потрошувачка на струја.