TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Букинг“ ги испразни џебовите на хотелиерите, доцни со уплати со месеци

Независен - 01.10.2023

Веб-страницата за патувања Booking.com остави со месеци без пари многу хотелски оператори и други партнери ширум светот правдајќи го недостигот на плаќања со „технички проблеми“. Прашањето е широко распространето во Тајланд, Индонезија и Европа меѓу ...

ШТО СЕ СЛУЧУВА СО BOOKING.COM. – Илјадници хотели и оператори останаа покуси за стотици илјади долари

Пари - 03.10.2023

Веб-страницата за патувања Booking.com остави многу хотелски оператори и други партнери ширум светот илјадници долари од својот џеб со месеци, обвинувајќи го недостигот на плаќање на „технички проблем“.