TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нема живот без љубов

Deutsche Welle - 11.01.2019

Во текот на еволуцијата човекот се стекнал со способноста да сака. Има и зошто – без победата на љубовта над рациото животот би бил здодевен, но и поопасен. На колегиум решивме - да има нешто позитивно за почетокот на годината.

Нема живот без љубов

Либертас - 11.01.2019

Во текот на еволуцијата човекот се стекнал со способноста да сака. Има и зошто – без победата на љубовта над рациото животот би бил здодевен, но и поопасен На колегиум решивме – да има нешто позитивно за почетокот на годината.

6 лаги за врските во кои обожаваме да веруваме

Црнобело - 10.01.2019

Што е вистинската љубов? Дали таа може да исчезне? Дали е доволно силна за да премине преку сè? За жал, иако луѓето многу би сакале да е така, точна дефиниција за вистинска љубов нема, бидејќи сето тоа е индивидуално и се случува на психолошко и ...