TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Спасувачите мака мачат да дојдат до детето кое падна во дупка долга 100 метри и широка само 25 сантиметри

Сител - 18.01.2019

Шестти ден по ред спасувачките екипи се обидуваат да го најдат двегодишното место кое падна во дупка во јужна Шпанија. Спасувачите соопштија дека не можат да влезат во 100 метри длабоката дупка бијдкеи е широка само 25 сантиметри.

Трка со времето во Шпанија: двегодишник шести ден во дупка длабока 100 метри (ВИДЕО)

МКД - 18.01.2019

Спасувачите се тркаат со времето и се обидуваат да го најдат двегодишното момче што падна во бунар во јужна Шпанија. Тоа при семејна прошетка паднало во дупката длабока над 100 метри, а широка само 25 сантиметри, пишува Би-би-си.

Вака изгледа бунарот длабок 100 метри во кој падна дете (2): Спасителите мака мачат да дојдат до него, а свлечиштето им ...

Сител - 18.01.2019

Шпанските спасители се уште се обидуваат да стигнат до двегодишното дете кое во неделата падна во тесен, а длабок бунар. Детето Хулен, е виден како паѓа во бунарот додека со семејството се шетал по приватниот имот во Таталана, кај Малага, на југот ...

(Видео) Двегодишно момче во Шпанија веќе шести ден во дупка длабока 100 метри

Макфакс - 18.01.2019

Спасителите веќе шести ден се обидуваат да го пронајдат двегодишното момче кое падна во дупка во јужна Шпанија. За време на семејна прошетка, тој падна во дупка длабока над 100 метри и широка само 25 сантиметри, пишува Би-би-си.

Вака изгледа бунарот длабок 100 метри во кој паднало детето: Воопшто не можат да допрат до малиот Хулен, а свлечиштето ...

Точка - 18.01.2019

Шпанските спасувачи и натаму се обидуваат да дојдат до 2-годишното дете кое во неделата паднало во тесен и длабок бунар. Детето Хулен, било видено како паѓа во бунарот додека со семејството шетал низ приватниот имот во Тоталан, кај Малага на југот ...

Двегодишно детенце пропадна во бунар длабок 100 метри (ВИДЕО)

Канал5 - 17.01.2019

Веќе четири дена трае спасувачката акција на шпанските специјалци , кои се обидуваат да го извлечат детенцето Припадниците на шпанската служба за вонредни состојби веќе четврти ден се обидува од длабок и тесен бунар да извлече 2 годишно детенце.

(Видео) Пронајдена коса од двегодишното дете што падна во бунар во Шпанија

Макфакс - 17.01.2019

Спасувачките екипи пронајдоа коса од двегодишното дете што падна во длабок бунар во Шпанија. Со ДНК-тестовите е потврдено дека детето се наоѓа во тесниот и многу длабок бунар, но до него, и по неколку дена од настанот, не може да се пристапи.

Трка со времето! Акцијата за спасување на 2-годишното дете во Шпанија и натаму трае! Дете паднало во бунар подлабок од ...

Точка - 17.01.2019

Припадниците на шпанската служба за вонредни ситуации и натаму се обидуваат да го спасат 2-годишното дете кое во неделата на пладне паднало во тесен и длабок бунар. Детето Хулен било видено како паѓа во бунар додека со семејството шетало на приватен ...

Шпански спасители се обидуваат да извлечат дете од бунар длабок 100 метри (ВИДЕО)

+инфо - 18.01.2019

Шпански спасители се обидуваат да стигнат до двегодишно дете кое во неделата падна во тесен, а длабок бунар. Бидејќи бунарот е широк само 25 сантиметри, а се верува оти е длабок повеќе од 100 метри, спасителите не можат да влезат во него.

(Видео) Двегодишно момче во Шпанија веќе шести ден во дупка длабока 100 метри

24Инфо - 18.01.2019

Спасителите веќе шести ден се обидуваат да го пронајдат двегодишното момче кое падна во дупка во јужна Шпанија. За време на семејна прошетка, тој падна во дупка длабока над 100 метри и широка само 25 сантиметри, пишува Би-би-си.

(ВИДЕО) 2-годишно дете падна во бунар длабок повеќе од 100 метри

Скопје1 - 17.01.2019

Припадниците на шпанската служба за вонредни ситуации се обидува да спаси двегодишно дете кое во неделата попладне паднало во длабок бунар. Детето паднало во бунарот додека со семејството шетало на приватен имот во близина на Малага на југот на ...

Поучна приказна за магарето кое паднало во бунар, а стопанот решил да го затрупа

Centar - 17.01.2019

Еден ден едно магаре паднало во бунар. Животното со часови жалосно завивало и селанецот се обидувал со денови да смисли што да направи. На крајот заклучил дека животното е старо и дека и онака требало да го затрупа бунарот – не помислил дека ...

Вака изгледа бунарот длабок 100 метри во кој паднало детето: Воопшто не можат да допрат до малиот Хулен (видео)

Press24 - 18.01.2019

Припадниците на шпанската служба за вонредни состојби веќе четврти ден се обидува од длабок и тесен бунар да извлече 2 годишно детенце. Детенцето Хулен пропаднал во бунарот додека се шетал со родителите на имотот во местото Тоталана , близу до ...

(ВИДЕО) Мало дете падна во бунар длабок 100 метри

Фактор - 17.01.2019

Во Шпанија дете на возраст од 2 години паднало во длабок бунар, и по него се трага. Малиот Џулен Росело, најверојатно се наоѓа на длабочина од 73 метри од бунарот, каде што падна во неделата додека со неговите родители биле на село.

Трка со времето: 2-годишно дете паднало во бунар длабок 100 метри- спасувачката акција се уште трае (видео)

Press24 - 17.01.2019

Припадниците на шпанската служба за вонредни ситуации и натаму се обидуваат да го спасат 2-годишното дете кое во неделата на пладне паднало во тесен и длабок бунар. Детето Хулен било видено како паѓа во бунар додека со семејството шетало на приватен ...

Двегодишно момче во Шпанија веќе шести ден во дупка длабока 100 метри

Centar - 18.01.2019

На местото на несреќата се собраа многу луѓе, кои им даваат поддршка на родителите на малиот Џулен, а спасувачите работат и дење и ноќе. Со оглед на фактот дека момчето падна во дупката пред шест дена, на 13 јануари, прашање е дали сè уште е живо, ...

Трка со времето! 2-годишното дете во Шпанија паднало во бунар подлабок од 100 метри, а широк 25 центиметри!

Локално - 17.01.2019

Припадниците на шпанската служба за вонредни ситуации и натаму се обидуваат да го спасат 2-годишното дете кое во неделата на пладне паднало во тесен и длабок бунар. Детето Хулен било видено како паѓа во бунар додека со семејството шетало на приватен ...

Трка со времето: 2-годишно дете паднало во бунар длабок 100 метри, 6 дена не можат да го извадат

Курир - 18.01.2019

Припадниците на шпанската служба за вонредни ситуации и натаму се обидуваат да го спасат 2-годишното дете кое во неделата на пладне паднало во тесен и длабок бунар. Детето Хулен било видено како паѓа во бунар додека со семејството шетало на приватен ...

Трка со времето: 2-годишно дете паднало во бунар длабок 100 метри, 6 дена не можат да го извадат

Сител - 18.01.2019

Припадниците на шпанската служба за вонредни ситуации и натаму се обидуваат да го спасат 2-годишното дете кое во неделата на пладне паднало во тесен и длабок бунар. Детето Хулен било видено како паѓа во бунар додека со семејството шетало на приватен ...