TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Инспекторатот за употреба на јазиците распиша конкурс за вработување

Алсат-М - 14.02.2020

Три дена пред можното распуштање на Собранието, објавен е конкурс за вработување на 7 службеници во Инспекторатот за употреба на јазиците. Ќе биде отворен 15 дена. Доколку Собранието се распушти во недела, Изборниот законик предвидува замрзнување на ...

Инспекторатот за употреба на јазиците вработува седум лица, плата до 32.868 денари

еМагазин - 14.02.2020

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 7 државни службеници во Министерството за правда – Инспекторат за употреба на јазиците. Се бараат кандидати за помошник-раководител, советник, референти и помлади соработници.