TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Судењето на Латас за „Тотал“ одложено оти немало кој да пушта „бомби“

еМагазин - 11.07.2019

Денешното рочиште за случајот „Тотал“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО), беше одложено оти како што соопштија од Кривичниот суд, немало кој да ги пушта „бомбите“ кои се доказ за предметот.

Судењето за Латас се одложи, немаше кој да пушта „бомби“ во судница

Фокус - 11.07.2019

Судењето за случајот „Тотал“ во кое обвинет е Драган Павловиќ Латас се одложи бидејќи во судница немаше кој да ги пушти „бомбите“ предложени од СЈО како доказ. Како што појасни судијата Ѓоко Ристов, во судот поради летните одмори имало само еден ...

Немало кој да пушта „бомби“ на судењето против Латас

+инфо - 11.07.2019

Се одложи судењето за случајот „Тотал“ во кое обвинет е Драган Павловиќ Латас затоа што човекот задожен за пуштање на бомбите бил ангажиран на друга работа, а немало кој да го замени. Следното рочиште треба да се одржи на 20 ...

Немаше кој да му пушта „бомби“ на Латас во судницата

А1 On - 11.07.2019

Судијата Ѓоко Ристов го одложи денешното рочиште за предметот „Тотал“ на СЈО во кое обвинет е Драган Павловиќ Латас поради тоа што во судот, поради одморите, имало само еден информатичар кој требаше да ги пушта „бомбите“ за случајот, но тој бил ...

„Судскиот ди-џеј“ бил презафатен, немаше кој да пушта „бомби“ за Латас

Слободен Печат - 11.07.2019

Во „Тотал“ обвинет е Драган Павловиќ - Латас за затајување данок во висина од 121.414 евра преку правните лица „Тотал маркетинг” ДООЕЛ, „Тотал медиа центар“ и „Медиамакс”. Поради летните одмори, во скопска единица има само еден судски информатичар.

Нови рочишта за „Тотал“, „Топлик“ и „Тарифа“

Локално - 11.07.2019

Во Основниот кривичен суд во Скопје за денеска се закажани нови рочишта за предметите „Тотал“, „Топлик“ и „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство. Случајот „Тотал“ се однесува на даночно затајување од страна на новинарот Драган Павловиќ-Латас ...

Судењето за Латас се одложи - Немаше кој да пушта „бомби“

Press24 - 11.07.2019

С удењето за случајот „Тотал“ во кое обвинет е Драган Павловиќ Латас се одложи бидејќи во судница немаше кој да ги пушти „бомбите“ предложени од СЈО како доказ, пренесе Фокус. Во судот поради летните одмори имало само еден информатичар кој можел да ...

Одложено судењето за „Тотал”, немаше кој да ги пушта бомбите

Макфакс - 11.07.2019

Судијата Ѓоко Ристов го одложи денешното рочиште за предметот ,,Тотал” на СЈО во кое обвинет е Драган Павловиќ Латас поради тоа што во судот, поради одморите, имало само еден информатичар кој требаше да ги пушта бомбите за случајот, но тој бил ...

„Тотал“ одложен, немаше кој да пушта „бомби“ за Латас

24Инфо - 11.07.2019

Поради летните одмори, во скопска единица има само еден судски информатичар. Тој денеска требаше на рочиштето за предметот „Тотал” на СЈО да ги пушта „бомбите“. Но, поради друга службена обрска информатичарот не дојде на рочиштето, па снимките за ...

Нови рочишта за „Тотал“, „Топлик“ и „Тарифа“

Независен - 11.07.2019

Во Основниот кривичен суд во Скопје за денеска се закажани нови рочишта за предметите „Тотал“, „Топлик“ и „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство. Случајот „Тотал“ се однесува на даночно затајување од страна на новинарот Драган Павловиќ-Латас ...

Одложено рочиштето за „Тотал“, нема кој да ги пушти „бомбите“ предложени од СЈО

24 Вести - 11.07.2019

Судењето за случајот „Тотал“ во кое обвинет е Драган Павловиќ Латас се одложи, бидејќи во судница немаше кој да ги пушти „бомбите“ предложени од СЈО како доказ. Како што појасни судијата Ѓоко Ристов, во судот поради летните одмори имало само еден ...

Немаше кој да ги пушта бомбите за „Тотал“

Н.Македонија - 11.07.2019

Судијата Ѓоко Ристов го одложи денешното рочиште за предметот „Тотал” на СЈО во кое обвинет е Драган Павловиќ-Латас поради тоа што во судот, поради одморите, имало само еден информатичар кој требаше да ги пушта бомбите за случајот, но тој бил ...

Нови рочишта за „Тотал”, „Топлик” и „Тарифа”

Слободен Печат - 11.07.2019

Случајот „Тотал" се однесува на даночно затајување од страна на новинарот Драган Павловиќ-Латас како сопственик и управител на фирмите за маркетинт и консалтинг услуги „Тотал маркетинг" ДООЕЛ Скопје, „Медиамакс" и „Тотал медиа центар" ДООЕЛ Скопје.

Одложено судењето за „Тотал”, немаше кој да ги пушта бомбите

Точка - 11.07.2019

Судијата Ѓоко Ристов го одложи денешното рочиште за предметот „Тотал” на СЈО во кое обвинет е Драган Павловиќ-Латас поради тоа што во судот, поради одморите, имало само еден информатичар кој требаше да ги пушта бомбите за случајот, но тој бил ...

Продолжуваат судењата за случаите на СЈО „Тотал“, „Топлик“ и „Тарифа“

МКД - 11.07.2019

Во Основниот кривичен суд во Скопје за денеска се закажани нови рочишта за предметите „Тотал", „Топлик" и „Тарифа" на Специјалното јавно обвинителство. Случајот „Тотал“ се однесува на даночно затајување од страна на новинарот Драган Павловиќ-Латас ...

„Бомбите“ за Латас ќе почекаат да завршат летните одмори, „Тотал“ одложен

МКД - 11.07.2019

Во Основниот суд Скопје 1 се одложи и судењето за случајот „Тотал" на СЈО во кое обвинет е Драган Павловиќ- Латас. Причината беше тоа што поради одморите, имало само еден информатичар кој требаше да ги пушта бомбите за случајот, но бил зафатен со ...

Нови рочишта за „Тотал”, „Топлик” и „Тарифа”

ММС - 11.07.2019

Во Основниот кривичен суд во Скопје за денеска се закажани нови рочишта за предметите „Тотал”, „Топлик” и „Тарифа” на Специјалното јавно обвинителство. Случајот „Тотал” се однесува на даночно затајување од страна на новинарот Драган Павловиќ-Латас ...

Нови рочишта за „Тотал“, „Топлик“ и „Тарифа“

Опсервер - 11.07.2019

Во Основниот кривичен суд во Скопје за денеска се закажани нови рочишта за предметите „Тотал“, „Топлик“ и „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство. Случајот „Тотал“ се однесува на даночно затајување од страна на новинарот Драган Павловиќ-Латас ...

Нови рочишта за „Тотал", „Топлик" и „Тарифа"

Канал5 - 11.07.2019

Во Основниот кривичен суд во Скопје за денеска се закажани нови рочишта за предметите „Тотал", „Топлик" и „Тарифа" на Специјалното јавно обвинителство. Случајот „Тотал" се однесува на даночно затајување од страна на новинарот Драган Павловиќ-Латас ...

Јанакиески ќе биде изведен на Суд - Три рочишта денеска

Press24 - 11.07.2019

Во Основниот кривичен суд во Скопје за денеска се закажани нови рочишта за предметите „Тотал“, „Топлик“ и „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство. Случајот „Тотал“ се однесува на новинарот Драган Павловиќ-Латас како сопственик и управител на ...

Нови рочишта за „Тотал”, „Топлик” и „Тарифа”

24Инфо - 11.07.2019

Во Основниот кривичен суд во Скопје за денеска се закажани нови рочишта за предметите „Тотал”, „Топлик” и „Тарифа” на Специјалното јавно обвинителство. Случајот „Тотал” се однесува на даночно затајување од страна на новинарот Драган Павловиќ-Латас ...

Нови рочишта за „Тотал“, „Топлик“ и „Тарифа“

24 Вести - 11.07.2019

Во Основниот кривичен суд во Скопје за денеска се закажани нови рочишта за предметите „Тотал“, „Топлик“ и „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство. Случајот „Тотал“ се однесува на даночно затајување од страна на новинарот Драган Павловиќ-Латас ...

Нови рочишта за „Тотал“, „Топлик“ и „Тарифа“

Либертас - 11.07.2019

Во Основниот кривичен суд во Скопје за денеска се закажани нови рочишта за предметите „Тотал“, „Топлик“ и „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство. Случајот „Тотал“ се однесува на даночно затајување од страна на новинарот Драган Павловиќ-Латас ...

Нови рочишта за „Тотал“, „Топлик“ и „Тарифа“ на СЈО

еМагазин - 11.07.2019

Во Основниот кривичен суд во Скопје за денеска се закажани нови рочишта за предметите „Тотал“, „Топлик“ и „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Случајот „Тотал“ се однесува на даночно затајување од страна на новинарот Драган ...

Нови рочишта за „Тотал“, „Топлик“ и „Тарифа“

1tv - 11.07.2019

Во Основниот кривичен суд во Скопје за денеска се закажани нови рочишта за предметите „Тотал“, „Топлик“ и „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство. Случајот „Тотал“ се однесува на даночно затајување од страна на новинарот Драган Павловиќ-Латас ...

Латас и Јанакиески денеска на суд за случаите „Тотал“ и „Топлик“

+инфо - 11.07.2019

Во судот денеска треба да се одржи и рочиште и за предметот на „Тарифа“, во кој се обвинети поранешниот генерален директор на АД „ЕЛЕМ“ Дејан Бошковски и уште други две лица за противзаконска набавка на софтверски систем за потребите на државната ...

Нови рочишта за „Тотал“, „Топлик“ и „Тарифа“

А1 On - 11.07.2019

Во Основниот кривичен суд во Скопје за денеска се закажани нови рочишта за предметите „Тотал“, „Топлик“ и „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство. Случајот „Тотал“ се однесува на даночно затајување од страна на новинарот Драган Павловиќ-Латас ...

Денеска ќе се одржат нови рочишта за „Тотал“, „Топлик“ и „Тарифа“

MakPress - 11.07.2019

Во Основниот кривичен суд во Скопје за денеска се закажани нови рочишта за предметите „Тотал“, „Топлик“ и „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство. Случајот „Тотал“ се однесува на даночно затајување од страна на новинарот Драган Павловиќ-Латас ...