TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Годинава нема да се одржи манифестацијата „Денови на мед" во Куманово

Канал5 - 17.10.2020

Поради акутелната состојба со Ковид 19 откажана е овогодишната манифестација „Денови на медот" во Куманово, информираа денеска од кумановското здружение „Пчела". Претседателството на здружението одлучило дека поради препораките на здравствените ...

Годинава нема да се одржи манифестацијата „Денови на мед“ во Куманово

Вечер Прес - 17.10.2020

Поради акутелната состојба со Ковид 19 откажана е овогодишната манифестација „Денови на медот“ во Куманово, информираа денеска од кумановското здружение „Пчела“. Претседателството на здружението одлучило дека поради препораките на здравствените ...

Годинава нема да се одржи манифестацијата „Денови на мед” во Куманово

Бизнис Вести - 17.10.2020

„Пчела” е едно од ретките здруженија во државата кое може да се пофали со традиција долга дваесет години во организирање на манифестацијата „Денови на мед”. -Поради актуелната состојба со пандемијата Ковид-19, претседателството на пчеларското ...

Годинава нема да се одржи манифестацијата „Денови на мед“ во Куманово

MakPress - 17.10.2020

Поради акутелната состојба со Ковид 19 откажана е овогодишната манифестација „Денови на медот" во Куманово, информираа денеска од кумановското здружение „Пчела". Претседателството на здружението одлучило дека поради препораките на здравствените ...