TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Судски процес во Минск против уредничка на независен портал

24Инфо - 12.02.2019

Во главниот град на Белорусија, Минск, денеска започна судскиот процес против главната уредничка на најголемиот независен портал во земјата, а групите за човекови права тврдат дека станува збор за репресија врз медиумите.

Судски процес против уредничка на најголемиот независен портал во Минск

+инфо - 12.02.2019

Во главниот град на Белорусија, Минск, денеска започна судскиот процес против главната уредничка на најголемиот независен портал во земјата, а групите за човекови права тврдат дека станува збор за репресија врз медиумите.

Судски процес во Минск против уредничка на независен портал

1tv - 12.02.2019

Во главниот град на Белорусија, Минск, денеска започна судскиот процес против главната уредничка на најголемиот независен портал во земјата, а групите за човекови права тврдат дека станува збор за репресија врз медиумите.

Судски процес во Минск против уредничка на независен портал

Опсервер - 12.02.2019

Во главниот град на Белорусија, Минск, денеска започна судскиот процес против главната уредничка на најголемиот независен портал во земјата, а групите за човекови права тврдат дека станува збор за репресија врз медиумите.

Во Белорусија и се суди на уредничката на најголемиот независен портал

Нова ТВ - 12.02.2019

Во главниот град на Белорусија, Минск, денеска започна судскиот процес против главната уредничка на најголемиот независен портал во земјата, а групите за човекови права тврдат дека станува збор за репресија врз медиумите.

Судски процес во Минск против уредничка на независен портал

Либертас - 12.02.2019

Во главниот град на Белорусија, Минск, денеска започна судскиот процес против главната уредничка на најголемиот независен портал во земјата, а групите за човекови права тврдат дека станува збор за репресија врз медиумите.

Судски процес во Минск против уредничка на независен портал

А1 On - 12.02.2019

Во главниот град на Белорусија, Минск, денеска започна судскиот процес против главната уредничка на најголемиот независен портал во земјата, а групите за човекови права тврдат дека станува збор за репресија врз медиумите.

Судски процес во Минск против уредничка на независен портал

MTM - 12.02.2019

Во главниот град на Белорусија, Минск, денеска започна судскиот процес против главната уредничка на најголемиот независен портал во земјата, а групите за човекови права тврдат дека станува збор за репресија врз медиумите.