TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Градоначалникот Трајановски со отчет за сработеното, но и за плановите во 2015 година

Нетпрес - 29.12.2014

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, на денешната прес-конференција се осврна на проектите што Градот Скопје ги реализира во годинава што изминува, а ги најави и градските проекти што се планираат за наредната 2015 година.

Трајановски: Скопје во 2014 беше големо градилиште

Канал5 - 29.12.2014

Градот Скопје во 2014 година беше големо градилиште, каде се пробиваа улици и булевари, се правеа објекти и плоштади, се реновираа училишта,... оцени градоначалникот на Скопје Коце Трајановски на денешната предновогодишна прес-конференција на која ...

Трајановски најави големи инфраструктурни зафати во 2015

Курир - 29.12.2014

За градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски за градот Скопје 2014 година беше успешна година и Градот Скопје беше едно големо градилиште, а за 2015 година најави дека интензивно се работи на подготовка на многубројни проекти со акцент на ...

Најавени големи инфраструктурни зафати во Скопје во 2015

Press24 - 29.12.2014

За градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски за градот Скопје 2014 година беше успешна година и Градот Скопје беше едно големо градилиште, а за 2015 година најави дека интензивно се работи на подготовка на многубројни проекти со акцент на ...

Градоначалникот Трајановски со отчет за сработеното, но и за плановите во 2015 година

Точка - 29.12.2014

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, на денешната прес-конференција се осврна на проектите што Градот Скопје ги реализира во годинава што изминува, а ги најави и градските проекти што се планираат за наредната 2015 година.

Трајановски: Скопје во 2014 беше големо градилиште

А1 On - 29.12.2014

Градот Скопје во 2014 година беше големо градилиште, каде се пробиваа улици и булевари, се правеа објекти и плоштади, се реновираа училишта,… оцени градоначалникот на Скопје Коце Трајановски на денешната предновогодишна прес-конференција на која се ...

Најавени големи инфраструктурни зафати во Скопје во 2015

Скопје инфо - 29.12.2014

За градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски за градот Скопје 2014 година беше успешна година и Градот Скопје беше едно големо градилиште, а за 2015 година најави дека интензивно се работи на подготовка на многубројни проекти со акцент на ...

Трајановски даде отчет за сработеното и најави нови прокети

Макфакс - 29.12.2014

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски во понеделникот се осврна на проектите што Градот Скопје ги реализира во годинава што изминува, а ги најави и градските проекти што се планираат за наредната 2015 година.