TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Завршиле в затвор поради криумчарење свинска сперма

А1 On - 14.08.2019

Торбен Соренсен и Хенинг Леј, врабтени во австралиската фарма за свињи – „ГД Порк“, се најдоа в затвор поради кршење на правилата за биолошка безбедност. Тоа се случувало во периодот од 2009 до 2017 година, соопшти австралиската министерка за ...

Правната држава во Австралија: В затвор поради нелегален увоз на свинска сперма

Денешен - 14.08.2019

Торбен Соренсен и Хенинг Леј, вработени во австралиската фарма за свињи – „ГД Порк“, се најдоа в затвор поради кршење на правилата за биолошка безбедност. Тоа се случувало во периодот од 2009 до 2017 година, соопшти австралиската министерка за ...

Завршиле в затвор поради криумчарење свинска сперма

Локално - 14.08.2019

Торбен Соренсен и Хенинг Леј, врабтени во австралиската фарма за свињи – „ГД Порк“, се најдоа в затвор поради кршење на правилата за биолошка безбедност. Тоа се случувало во периодот од 2009 до 2017 година, соопшти австралиската министерка за ...

Завршиле в затвор поради криумчарење свинска сперма

+инфо - 14.08.2019

Торбен Соренсен и Хенинг Леј, врабтени во австралиската фарма за свињи – „ГД Порк“, се најдоа в затвор поради кршење на правилата за биолошка безбедност. Тоа се случувало во периодот од 2009 до 2017 година, соопшти австралиската министерка за ...

Завршиле в затвор поради криумчарење свинска сперма

Сител - 14.08.2019

Торбен Соренсен и Хенинг Леј, врабтени во австралиската фарма за свињи – „ГД Порк“, се најдоа в затвор поради кршење на правилата за биолошка безбедност. Тоа се случувало во периодот од 2009 до 2017 година, соопшти австралиската министерка за ...

Завршиле в затвор зашто шверцувале свинска сперма

Факултети - 14.08.2019

Торбен Соренсен и Хенинг Леј, вработени во австралиската фарма за свињи - „ГД Порк“, се уапсени поради кршење на правилата за биолошка безбедност. Тоа се случувало во периодот од 2009 до 2017 година, соопшти австралиската министерка за земјоделство ...

Завршиле в затвор поради криумчарење свинска сперма

Опсервер - 14.08.2019

Торбен Соренсен и Хенинг Леј, врабтени во австралиската фарма за свињи – „ГД Порк“, се најдоа в затвор поради кршење на правилата за биолошка безбедност. Тоа се случувало во периодот од 2009 до 2017 година, соопшти австралиската министерка за ...

Завршиле в затвор поради криумчарење свинска сперма

4NEWS - 14.08.2019

Торбен Соренсен и Хенинг Леј, врабтени во австралиската фарма за свињи – „ГД Порк“, се најдоа в затвор поради кршење на правилата за биолошка безбедност. Тоа се случувало во периодот од 2009 до 2017 година, соопшти австралиската министерка за ...

Фармери во Австралија, учествувале во незаконски увоз на свинска сперма

Скопје1 - 14.08.2019

Торбен Соренсен и Хенинг Леј, вработени во австралиската фарма за свињи – „ГД Порк“, се најдоа в затвор поради кршење на правилата за биолошка безбедност. Тоа се случувало во периодот од 2009 до 2017 година, соопшти австралиската министерка за ...

Завршиле в затвор поради криумчарење свинска сперма

Либертас - 14.08.2019

Торбен Соренсен и Хенинг Леј, врабтени во австралиската фарма за свињи – „ГД Порк“, се најдоа в затвор поради кршење на правилата за биолошка безбедност. Тоа се случувало во периодот од 2009 до 2017 година, соопшти австралиската министерка за ...

Завршиле в затвор поради криумчарење свинска сперма

MakPress - 14.08.2019

Торбен Соренсен и Хенинг Леј, врабтени во австралиската фарма за свињи – „ГД Порк“, се најдоа в затвор поради кршење на правилата за биолошка безбедност. Тоа се случувало во периодот од 2009 до 2017 година, соопшти австралиската министерка за ...

Завршиле в затвор поради криумчарење свинска сперма

Кумановски м. - 15.08.2019

Торбен Соренсен и Хенинг Леј, врабтени во австралиската фарма за свињи – „ГД Порк“, се најдоа в затвор поради кршење на правилата за биолошка безбедност. Тоа се случувало во периодот од 2009 до 2017 година, соопшти австралиската министерка за ...