TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Фото) Каролина Гочева прекрасна во новата кампања на „Магнетик“

еМагазин - 14.02.2018

Една од најдобрите македонски пејачки, Каролина Гочева блесна во новата кампања на „Магнетик“, главен застапник на брендовите Marella by Max Mara, Pinko, Liu Jo, Max&Co, Pennyblack и Weekend Max Mara.

Првата фотосесија за Marella со Каролина Гочева

Точка - 14.02.2018

Магнетик ја започна 2018 со ново заштитно лице - Каролина Гочева. Повеќе од 25 години групацијата на модни брендови Магнетик постои кај нас и ги претставува едни од најдобрите светски брендови: Weekend Max Mara, Marella, Max&Co, Pennyblack, Liu Jo, ...

Првата фотосесија за Marella со Каролина Гочева

Црнобело - 14.02.2018

Магнетик ја започна 2018 со ново заштитно лице - Каролина Гочева. Повеќе од 25 години групацијата на модни брендови Магнетик постои кај нас и ги претставува едни од најдобрите светски брендови кај нас: Weekend Max Mara, Marella, Max&Co, Pennyblack, ...

Каролина Гочева позира во креација на Marella

Stylist - 14.02.2018

Магнетик ја започна 2018 година со ново заштитно лице – Каролина Гочева Повеќе од 25 години групацијата на модни брендови Магнетик постои кај нас и ги претставува едни од најдобрите светски брендови кај нас: Weekend Max Mara, Marella, Max&Co, ...

Првата фотосесија за Marella со Каролина Гочева

Женски магазин - 14.02.2018

Магнетик ја започна 2018 со ново заштитно лице- Каролина Гочева. Повеќе од 25 години групацијата на модни брендови Магнетик постои кај нас и ги претставува едни од најдобрите светски брендови кај нас: Weekend Max Mara, Marella, Max&Co, Pennyblack, ...