TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Штип: Одбележана 107-годишнината од Брегалничката битка

ММС - 29.06.2020

Во Штип, кај месноста Каленица, денеска се одбележа 107-годишнината од Брегалничката битка. На одбележувањето присуствуваа амбасадорката на Србија во земјава, Душанка Дивјак Томиќ и градоначалникот на Штип, Благој Бочварски.

Во Штип одбележана 107 годишнината од Брегалничката битка

Опсервер - 29.06.2020

Штип, 29 јуни 2020 () – Во Штип денеска се одбележа 107 годишнината од Брегалничката битка, кај месност „Каленица“. На одбележувањето присуствуваа, амбасадорката на Република Србија во Република Северна Македонија, Душанка Дивјак Томиќ и ...

Во Штип одбележана 107 годишнината од Брегалничката битка

MakPress - 29.06.2020

Во Штип денеска се одбележа 107 годишнината од Брегалничката битка, кај месност „Каленица“. На одбележувањето присуствуваа, амбасадорката на Република Србија во Република Македонија, Душанка Дивјак Томиќ и градоначалникот на Општина штип, Благој ...