TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Прв знак за бременост: 12. мириси за многу трудници се неподносливи

Екран - 19.01.2022

За време на бременоста, сетилото за мирис на жените може да се зголеми, што може да значи дека мирисите што претходно не сте ги ни забележувале сега ве принудуваат да трчате во тоалетот. Некои студии покажале дека дури две третини од трудниците се ...

Луфтирајте го просторот додека спремате јадење: 5 трикови кои ќе ви помогнат да се решите од непријатните мириси од ...

Попара - 19.01.2022

Едно општо правило што треба да го примените пред да започнете со готвење е да ги отстраните сите ткаенини, да ги затворите плакарите и да ja ставите постелнинатa некаде што нема да биде блиску до вашата кујна, бидејќи тие многу го апсорбираат ...

Луфтирајте го просторот додека спремате јадење: 5 трикови кои ќе ви помогнат да се решите од непријатните мириси од ...

Пулс24 - 19.01.2022

Едно општо правило што треба да го примените пред да започнете со готвење е да ги отстраните сите ткаенини, да ги затворите плакарите и да ja ставите постелнинатa некаде што нема да биде блиску до вашата кујна, бидејќи тие многу го апсорбираат ...