TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Како корозијата влијае на безбедноста на автомобилот

Авто Плус - 16.04.2018

Стандардните тестови за безбедност на возилата го покажуваат нивото на сигурност на нови автомобили, штотуку излезени на пазарот На прашањето одговорила шведската осигурителна компанија Folksam, која заедно со едно од здруженијата на потрошувачи во ...

Колку се безбедни автомобилите стари десетина години?

Кајгана - 16.04.2018

Нормите на агенциите за безбедност во сообраќајот од година во година бараат повеќе и повеќе, новите автомобили се преполни со безбедносни системи, но колку се безбедни половните возила кои најмногу ги има на патиштата? Грижата не се однесува за ...

Колку сe безбедни автомобилите стари десетина години?

Локално - 16.04.2018

Нормите на агенциите за безбедност во сообраќајот од година во година бараат повеќе и повеќе, новите автомобили се преполни со безбедносни системи, но колку се безбедни половните возила кои најмногу ги има на патиштата? Грижата не се однесува за ...