TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Кисела Вода одбележан Светскиот ден на лицата со церебрална парализа

Курир - 06.10.2022

Со забавна програма и подароци, денес, беше одбележан Светскиот ден на лицата со церебрална парализа. Забавата, организирана од Општина Кисела Вода, се одржа во неодамна отворениот клуб во населбата Расадник, наменет и опремен специјално за нив.

Во Кисела Вода одбележан Светскиот ден на лицата со церебрална парализа

Макфакс - 06.10.2022

Со забавна програма и подароци, денес, беше одбележан Светскиот ден на лицата со церебрална парализа. Забавата, организирана од Општина Кисела Вода, се одржа во неодамна отворениот клуб во населбата Расадник, наменет и опремен специјално за нив.

Во Кисела Вода одбележан Светскиот ден на лицата со церебрална парализа

24Инфо - 06.10.2022

Со забавна програма и подароци, денес, беше одбележан Светскиот ден на лицата со церебрална парализа. Забавата, организирана од Општина Кисела Вода, се одржа во неодамна отворениот клуб во населбата Расадник, наменет и опремен специјално за нив.

Одбележан Светскиот ден на лицата со церебрална парализа во Кисела Вода

Скопје инфо - 06.10.2022

Со многу забава и подароци, денес го одбележавме Денот на моите другарчиња, лицата со церебрална парализа, напиша градоначалникот на Општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски, на официјалната Фејсбук страница.

Во Кисела Вода одбележан Светскиот ден на лицата со церебрална парализа

Centar - 06.10.2022

Со забавна програма и подароци, денес, беше одбележан Светскиот ден на лицата со церебрална парализа. Забавата, организирана од Општина Кисела Вода, се одржа во неодамна отворениот клуб во населбата Расадник, наменет и опремен специјално за нив.

Во Кисела Вода одбележан Светскиот ден на лицата со церебрална парализа

Канал5 - 06.10.2022

Со забавна програма и подароци, денес, беше одбележан Светскиот ден на лицата со церебрална парализа. Забавата, организирана од Општина Кисела Вода, се одржа во неодамна отворениот клуб во населбата Расадник, наменет и опремен специјално за нив.

Во Кисела Вода одбележан Светскиот ден на лицата со церебрална парализа

Слободен Печат - 06.10.2022

Со забавна програма и подароци, денес, беше одбележан Светскиот ден на лицата со церебрална парализа. Забавата, организирана од Општина Кисела Вода, се одржа во неодамна отворениот клуб во населбата Расадник, наменет и опремен специјално за нив.

Кисела Вода го одбележа Светскиот ден на лицата со церебрална парализа

Вечер Прес - 06.10.2022

Со забавна програма во Клубот во населба Расадник, но и со подароци вчера Општина Кисела Вода го одбележа Светскиот ден на лицата со церебрална парализа. Како што соопштија од Општина Кисела Вода, со дечињата со церебрална парализа, се дружел и ...