TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Италијанската Влада најави помош за граѓаните при плаќањето на сметките за гас и електрична енергија

Нова ТВ - 23.09.2021

Италијанската Влада денеска вети дека ќе им помогне на граѓаните да ги платат сметките за електрична енергија и гас до крајот на годината, приклучувајќи им се на европските земји кои се обидуваат да го намалат товарот од зголемувањето на цените на ...

Италијанската Влада најави помош за граѓаните при плаќањето на сметките за гас и електрична енергија

Слободен Печат - 23.09.2021

Италијанската Влада денеска вети дека ќе им помогне на граѓаните да ги платат сметките за електрична енергија и гас до крајот на годината, приклучувајќи им се на европските земји кои се обидуваат да го намалат товарот од зголемувањето на цените на ...

Италијанската Влада вети помош за граѓаните за сметките за гас и за електрична енергија

Вечер Прес - 23.09.2021

Италијанската Влада денеска вети дека ќе им помогне на граѓаните да ги платат сметките за електрична енергија и гас до крајот на годината, приклучувајќи им се на европските земји кои се обидуваат да го намалат товарот од зголемувањето на цените на ...

Италијанската Влада најави помош за граѓаните при плаќањето на сметките за гас и електрична енергија

Опсервер - 23.09.2021

– Италијанската Влада денеска вети дека ќе им помогне на граѓаните да ги платат сметките за електрична енергија и гас до крајот на годината, приклучувајќи им се на европските земји кои се обидуваат да го намалат товарот од зголемувањето на цените на ...

Италијанската Влада најави помош за граѓаните при плаќањето на сметките за гас и електрична енергија

24Инфо - 23.09.2021

Италијанската Влада денеска вети дека ќе им помогне на граѓаните да ги платат сметките за електрична енергија и гас до крајот на годината, приклучувајќи им се на европските земји кои се обидуваат да го намалат товарот од зголемувањето на цените на ...

Италијанската Влада најави помош за граѓаните при плаќањето на сметките за гас и електрична енергија

Lider - 23.09.2021

Италијанската Влада денеска вети дека ќе им помогне на граѓаните да ги платат сметките за електрична енергија и гас до крајот на годината, приклучувајќи им се на европските земји кои се обидуваат да го намалат товарот од зголемувањето на цените на ...

Италијанската Влада најави помош за граѓаните при плаќањето на сметките за гас и електрична енергија

MakPress - 23.09.2021

Италијанската Влада денеска вети дека ќе им помогне на граѓаните да ги платат сметките за електрична енергија и гас до крајот на годината, приклучувајќи им се на европските земји кои се обидуваат да го намалат товарот од зголемувањето на цените на ...