TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЕУ дава пари за зелена енергија и транспорт, Македонија инвестира во фосилни горива

+инфо - 26.04.2017

Истражувањето на организацијата „Аналитика“ покажува дека земјава каска во реформите во секторите транспорт и енергетика. Македонските приоритети во транспортот и енергетиката не се совпаѓаат со политиките на Европската унија во овие сектори и затоа ...

Аналитика: Македонија каска во спроведувањето на реформите во енергетиката

24 Вести - 26.04.2017

Македонија каска со европските задачи во спроведување на реформите во енергетиката и транспортот и поради тоа дел од парите наменети за поддршка на инвестициите во овие сектори се и повлечени.

Потребни се нови стратегии и нов правец во развојот на транспортот и енергетиката

Вечер Прес - 26.04.2017

На Македонија и требаат усогласени стратегии за енергетиката и транспортот и нови правци во развојот на двата сектора, покажа истражувањето "Состојбата во секторите транспорт и енергетика во Република Македонија# што го направи Аналитика тинк-тенк.

Презентазија на истражување во секторите транспорт и енергетика

А1 On - 26.04.2017

Во организација на Аналитика тинк-тенк, денеска ќе бидат презентирани наодите од истражувањето „Состојбата во секторите транспорт и енергетика во Република Македонија, како до забрзување на реформските процеси“, поддржано од ЕУ проектот „ИПА2 ...

Презентазија на истражување во секторите транспорт и енергетика

Канал5 - 26.04.2017

Во организација на Аналитика тинк-тенк, денеска ќе бидат презентирани наодите од истражувањето „Состојбата во секторите транспорт и енергетика во Република Македонија, како до забрзување на реформските процеси“, поддржано од ЕУ проектот „ИПА2 ...

Презентација на истражување во секторите транспорт и енергетика

Сител - 26.04.2017

Во организација на Аналитика тинк-тенк, денеска ќе бидат презентирани наодите од истражувањето „Состојбата во секторите транспорт и енергетика во Република Македонија, како до забрзување на реформските процеси“, поддржано од ЕУ проектот „ИПА2 ...

Презентазија на истражување во секторите транспорт и енергетика

Вечер Прес - 26.04.2017

Во организација на Аналитика тинк-тенк, денеска ќе бидат презентирани наодите од истражувањето „Состојбата во секторите транспорт и енергетика во Република Македонија, како до забрзување на реформските процеси", поддржано од ЕУ проектот „ИПА2 ...

Презентазија на истражување во секторите транспорт и енергетика...

Н.Македонија - 26.04.2017

Презентазија на истражување во секторите транспорт и енергетика Во организација на Аналитика тинк-тенк, денеска ќе бидат презентирани наодите од истражувањето „Состојбата во секторите транспорт и енергетика во Република Македонија, како до ...

ИСТРАЖУВАЊЕ: Потребна е судска власт која ќе обезбеди правна сигурност при зделките во транспорт и енергетика

Академик - 26.04.2017

Наодите од истражувањето „Состојбата во секторите транспорт и енергетика во Република Македонија, како до забрзување на реформските процеси“ поддржано од ЕУ-проектот „ИПА2 механизам“ и спроведен од „Евротинк“, „Еко-свест“, „Реактор“ и „Зенит“, ...