TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Градоначалникот Богдановиќ ја предводеше акцијата за чистење на спомениците од НОБ

AKO - 10.10.2019

Во пресрет на големиот македонски празник, Денот на македонското востание против фашистичкиот окупатор во Втората светска војна, 11 Октомври, градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, организираше чистење на спомениците на негова ...

Ќе се чистат спомениците на хероите од НОБ

Вечер - 09.10.2019

Во очи на големиот државен празник, 11-ти Октомври, Денот на востанието на Македонија, администрацијата на Општината Центар заедно со советниците од Советот на Општина Центар, ќе ги чистат спомениците на хероите од Народно-ослободителната борба ...

Градоначалникот Богдановиќ прв во акцијата за чистење на спомениците од НОБ

Скопје инфо - 10.10.2019

Во пресрет на големиот македонски празник, Денот на македонското востание против фашистичкиот окупатор во Втората светска војна, 11 Октомври, градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, организираше чистење на спомениците на негова ...

И Богдановиќ ги чистеше спомениците од НОБ

24Инфо - 10.10.2019

Во пресрет на големиот државен празник 11 Октомври, Денот на македонското востание против фашистичкиот окупатор во Втората светска војна, градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, организираше чистење на спомениците од периодот на НОБ, кои ...

Богдановиќ ги зачисти спомениците на НОБ (ФОТО)

Слободен Печат - 10.10.2019

Независната и самостојна држава е врвна цел на секоја нација. Спомените за Народно-ослободителната борба ќе продолжат да живеат во секој од нас, пишува Богдановиќ на Фејсбук. Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, ја предводеше акцијата ...