TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gmail воведе можност за прикачување на цели имејл пораки како датотеки и нивно испраќање

Smartportal - 11.12.2019

Корисниците ќе можат да прикачат повеќе имејл пораки во една и со тоа да ја тргнат потребата од препраќање на пораките посебно Секојдневно, сите ние користиме некој од сервисите за електронска пошта.

На Gmail во атач ќе одат цели мејлови

Телефони.мк - 11.12.2019

Gmail воведува нова многу необична функција со која корисниците во прилог ќе може да прикачуваат цели мејлови наместо само да прават на нив препраќање кон контактите. Од делот за креирање на нов мејл ќе може да ги "влечете" сите мејлови кои сакате ...

Google работи на карактеристика наречена „Email As Attachment“

Локално - 10.12.2019

Способноста за препраќање на дојдовни мејлови е многу корисна бидејќи ја елиминира потребата за копирање и „лешење“ текст на пораките. Ако го користите овој метод за да испратите многу мејлови, лесно можете да бидете збунети од нивната ...

Gmail овозможува во мејловите да се додаваат други мејлови

USB - 12.12.2019

Способноста за препраќање на дојдовни мејлови е многу корисна бидејќи ја елиминира потребата copy-paste на текстот од пораките. Ако го користите овој метод за да испратите многу мејлови, лесно можете да бидете збунети од нивната последователност.