TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пари истражуваше: Топ 10 бугарски компании во земјава заедно имале приход од 157,7 милиони евра, но…

Точка - 23.09.2021

Податоците што ги аналираше порталот Пари во соработка со БизнисМрежа.мк, за првите 10 компании по големина на приход кои се во сопственост на бугарска фирма, покажуват дека минатата година тие во Македонија направиле вкупен приход од 157,7 милиони ...

ПАРИ ИСТРАЖУВАШЕ: Топ 10 бугарски компании во земјава заедно имале приход од 157,7 милиони евра, но…

Пари - 23.09.2021

Податоците што ги аналираше порталот Пари во соработка со БизнисМрежа.мк , за првите 10 компании по големина на приход кои се во сопственост на бугарска фирма, покажуват дека минатата година тие во Македонија направиле вкупен приход од 157,7 милиони ...

Најголемите десет бугарски компании во земјава заедно имале приход од 157,7 милиони евра

Акцент - 23.09.2021

Податоците што ги аналираше порталот Пари во соработка со БизнисМрежа.мк , за првите 10 компании по големина на приход кои се во сопственост на бугарска фирма, покажуват дека минатата година тие во Македонија направиле вкупен приход од 157,7 милиони ...

ПАРИ ИСТРАЖУВАШЕ: Топ 10 бугарски компании во земјава заедно имале приход од 157,7 милиони евра, но…

Кумановски м. - 23.09.2021

Податоците што ги аналираше порталот Пари во соработка со БизнисМрежа.мк, за првите 10 компании по големина на приход кои се во сопственост на бугарска фирма, покажуват дека минатата година тие во Македонија направиле вкупен приход од 157,7 милиони ...