TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нема хоризонтална трансмисија на ковид во градинките, позитивни се 13 вработени и 9 дечиња, вели Шахпаска

360 степени - 20.09.2021

Состојбата во градинките во однос на ситуацијата со ковид-19 е стабилна, како што е и во изминатата година откако тие почнаа да работата, оцени денеска министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска.

Шахпаска: Состојбата во градинките е стабилна

24 Вести - 20.09.2021

Министерката за труд и социјална политика Jагода Шахпаска денеска изјави дека состојбата поврзана со коронавирусот во градинките е стабилна и оти не е конатстирано негово ширење во овие детски установи.

Во градинките се заразени 13 воспитувачи и 9 деца, Шахпаска тврди дека состојбата е стабилна

Скопје1 - 20.09.2021

Министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска тврди дека коронавирусот не се шири низ градинките. Заразениот кадар кој вработи во нив, како и децата, според неа, не се заразиле со хоризонтална трансмисија.

Шахпаска: Состојбата во градинките е стабилна, нема хоризонтална трансмисија на вирусот

Сител - 20.09.2021

Министерката за труд и социјална политика Jагода Шахпаска денеска изјави дека состојбата поврзана со коронавирусот во градинките е стабилна и оти не е конатстирано негово ширење во овие детски установи.

Шахпаска: Состојбата во градинките е стабилна, нема хоризонтална трансмисија на вирусот

Нова ТВ - 20.09.2021

Министерката за труд и социјална политика Jагода Шахпаска денеска изјави дека состојбата поврзана со коронавирусот во градинките е стабилна и оти не е конатстирано негово ширење во овие детски установи.

Корона вирусот не се шири меѓу децата во градинките – заразени 13 вработени и девет деца

Независен - 20.09.2021

Министерката за труд и социјална политика Jагода Шахпаска денеска изјави дека состојбата поврзана со корона вирусот во градинките е стабилна и оти не е конатстирано негово ширење во овие детски установи.

Шахпаска: Состојбата во градинките е стабилна, нема хоризонтална трансмисија на вирусот

Канал5 - 20.09.2021

Министерката за труд и социјална политика Jагода Шахпаска денеска изјави дека состојбата поврзана со коронавирусот во градинките е стабилна и оти не е конатстирано негово ширење во овие детски установи.

Шахпаска: Состојбата во градинките е стабилна, нема хоризонтална трансмисија на вирусот

Скопје инфо - 20.09.2021

Министерката за труд и социјална политика Jагода Шахпаска денеска изјави дека состојбата поврзана со коронавирусот во градинките е стабилна и оти не е конатстирано негово ширење во овие детски установи.

Шахпаска: Состојбата во градинките е стабилна, нема хоризонтална трансмисија на вирусот

24Инфо - 20.09.2021

Министерката за труд и социјална политика Jагода Шахпаска денеска изјави дека состојбата поврзана со коронавирусот во градинките е стабилна и оти не е конатстирано негово ширење во овие детски установи.

Ковид-19 не се шири во градинките и состојбата е стабилна, уверува Шахпаска

МКД - 20.09.2021

Министерката за труд и социјална политика Jагода Шахпаска денеска изјави дека состојбата поврзана со коронавирусот во градинките е стабилна и оти не е конатстирано негово ширење во овие детски установи.

Шахпаска: Состојбата во градинките е стабилна, нема хоризонтална трансмисија на вирусот

Слободен Печат - 20.09.2021

Министерката за труд и социјална политика Jагода Шахпаска денеска изјави дека состојбата поврзана со коронавирусот во градинките е стабилна и оти не е конатстирано негово ширење во овие детски установи.

Шахпаска: Тринаесет воспитувачи во градинки и 9 дечиња се заразени со Ковид 19

Press24 - 20.09.2021

Министерката за труд и социјална политика Jагода Шахпаска денеска изјави дека состојбата поврзана со коронавирусот во градинките е стабилна и оти не е конатстирано негово ширење во овие детски установи.

Шахпаска: Состојбата во градинките е стабилна, нема хоризонтална трансмисија на вирусот

Опсервер - 20.09.2021

– Министерката за труд и социјална политика Jагода Шахпаска денеска изјави дека состојбата поврзана со коронавирусот во градинките е стабилна и оти не е конатстирано негово ширење во овие детски установи.

Шахпаска: Состојбата во градинките е стабилна, нема хоризонтална трансмисија на вирусот

OhridNews - 20.09.2021

Министерката за труд и социјална политика Jагода Шахпаска денеска изјави дека состојбата поврзана со коронавирусот во градинките е стабилна и оти не е конатстирано негово ширење во овие детски установи.

Шахпаска: Состојбата во градинките стабилна, позитивни 13 воспитувачи, 9 деца

Р.С.Европа - 20.09.2021

Министерката за труд и социјална политика Jагода Шахпаска денеска изјави дека состојбата поврзана со коронавирусот во градинките е стабилна и оти не е конатстирано негово ширење во овие детски установи.

Шахпаска: Состојбата во градинките е стабилна, нема хоризонтална трансмисија на вирусот

CivilMedia - 20.09.2021

Министерката за труд и социјална политика Jагода Шахпаска денеска изјави дека состојбата поврзана со коронавирусот во градинките е стабилна и оти не е конатстирано негово ширење во овие детски установи.

Нема ширење на ковид во градинките, позитивни се 13 вработени и 9 дечиња, вели Шахпаска

Алсат-М - 20.09.2021

Состојбата во градинките во однос на ситуацијата со ковид-19 е стабилна, како што е и во изминатата година откако тие почнаа да работата, оцени денеска министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска.

Шахпаска: Состојбата во градинките е стабилна, нема хоризонтална трансмисија на вирусот

Либертас - 20.09.2021

Министерката за труд и социјална политика Jагода Шахпаска денеска изјави дека состојбата поврзана со коронавирусот во градинките е стабилна и оти не е конатстирано негово ширење во овие детски установи.