TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дел од мрачната историја на Оксфорд и Кембриџ

Либертас - 22.11.2023

Британските универзитети на Оксфорд и Кембриџ постојано се рангирани меѓу најдобрите во светот и се прославени со својата академска извонредност. Но, мрачната историја е на секој чекор бидејќи Велика Британија, се чини, допрва и уште долго ќе треба ...

Дел од мрачната историја на Оксфорд и Кембриџ

Канал5 - 22.11.2023

Британските универзитети на Оксфорд и Кембриџ постојано се рангирани меѓу најдобрите во светот и се прославени со својата академска извонредност. Но, мрачната историја е на секој чекор бидејќи Велика Британија, се чини, допрва и уште долго ќе треба ...

Дел од мрачната историја на Оксфорд и Кембриџ

24Инфо - 23.11.2023

Британските универзитети на Оксфорд и Кембриџ постојано се рангирани меѓу најдобрите во светот и се прославени со својата академска извонредност. Но, мрачната историја е на секој чекор бидејќи Велика Британија, се чини, допрва и уште долго ќе треба ...

Дел од мрачната историја на Оксфорд и Кембриџ

MakPress - 23.11.2023

Британските универзитети на Оксфорд и Кембриџ постојано се рангирани меѓу најдобрите во светот и се прославени со својата академска извонредност. Но, мрачната историја е на секој чекор бидејќи Велика Британија, се чини, допрва и уште долго ќе треба ...