TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Peugeot Active Drive – тековна акција со 3 модели по одлични цени

Макфакс - 17.05.2018

Моделите Пежо 208, 308 и 2008 со Active ниво на опременост, врвна технологија и безбедносни системи од најновата генерација се достапни преку нова промотивна кампања. Моделот „пежо 208“ уште на прв поглед освојува со својот стил, избор на свежи бои ...

НАЈАВА: Наскоро пристигнува новиот Peugeot 2008

Високи Октани - 17.05.2018

Минатата година во Европа Peugeot 2008 беше втор најпродаван crossover во својот сегмент, но сепак годините си го чинат своето и наскоро пристигнува наследник Минатата година на европскиот пазар Peugeot 2008 беше втор најпродаван crossover во својот ...

Peugeot Active Drive – тековна акција со 3 модели по одлични цени

А1 On - 17.05.2018

Моделите Пежо 208, 308 и 2008 со Active ниво на опременост, врвна технологија и безбедносни системи од најновата генерација се достапни преку нова промотивна кампања. Моделот „пежо 208“ уште на прв поглед освојува со својот стил, избор на свежи бои ...

Peugeot Active Drive – тековна акција со 3 модели по одлични цени

USB - 18.05.2018

Моделите „пежо 208“, „308“ и „2008“ со Active ниво на опременост, врвна технологија и безбедносни системи од најновата генерација се достапни преку нова промотивна кампања. Моделот „пежо 208“ уште на прв поглед освојува со својот стил, избор на ...

Kампања на „Пежо актив драјв“ – три нови модели на автомобили

Н.Македонија - 18.05.2018

Започна новата кампања на „Пежо актив драјв“ која ја сочинуваат 3 модели на автомобили Пежо 208, 308 и СУВ 2008. Кампањата е под мотот „Активирај го лавот во себе и одбери модел од тековната акција од 3 модели“.

PEUGEOT ACTIVE DRIVE: Активирај го лавот во себе и одбери модел од тековната акција од 3 модели

Високи Октани - 18.05.2018

Peugeot 208, 308 и 2008 со Active ниво на опременост, врвна технологија и безбедносни системи од најновата генерација се понуди што не се одбиваат Peugeot 208 уште на прв поглед освојува со својот стил, избор на свежи бои на екстериерот и ...

Peugeot Active Drive! Активирај го лавот во себе и одбери модел од тековната акција од 3 модели!

Panika.be - 18.05.2018

Peugeot 208, 308 и 2008 со Active ниво на опременост, врвна технологија и безбедносни системи од најновата генерација. Peugeot 208 уште на прв поглед освојува со својот стил, избор на свежи бои на екстериерот и најсовремена иновативна технологија, ...