TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Што не треба да се заборави во торбата за на плажа?

Женски магазин - 12.07.2018

Прво во торбата за на плажа е крема за заштитата на кожата. Можеме да размислиме за омиленото списание или книга. Потоа мобилен телефон, шапка за заштита на косата и главата, паричник, очила за сонце.

Подготвени за одмор: Задолжителни производи кои мора да ги имате во торбата за на плажа

Среќа.mk - 11.07.2018

Летото е веќе во тек и времето за годишни одмори започна. Секоја жена при планирање на одморот, голем дел од времето поминува размисувајќи што се треба да понесе со себе за да ги заштити својата коса, нокти, кожа од сончевите зраци.

Подготвени за одмор: Задолжителни производи кои мора да ги имате во торбата за на плажа

Скопје24 - 11.07.2018

Летото е веќе во тек и времето за годишни одмори започна. Секоја жена при планирање на одморот, голем дел од времето поминува размисувајќи што се треба да понесе со себе за да ги заштити својата коса, нокти, кожа од сончевите зраци.