TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Далечинското има далеку повеќе бактерии од ВЦ школката

ТВ21 - 23.06.2021

За време на чистење на куќата, честопати прескокнуваме некои предмети што ги користиме секој ден. Ново истражување потврди дека далечинскиот управувач содржи 20 пати повеќе бактерии отколку една тоалетна школка.

Далечинското е 20 пати повалкано од ВЦ-школката

Сител - 23.06.2021

За време на чистење на куќата, честопати прескокнуваме некои предмети што ги користиме секој ден. Ново истражување потврди дека далечинскиот управувач содржи 20 пати повеќе бактерии отколку една тоалетна школка.

ВЕРУВАЛЕ ИЛИ НЕ: Далечинското е 20 пати повалкано од ВЦ-школката

Курир - 22.06.2021

За време на чистење на куќата, честопати прескокнуваме некои предмети што ги користиме секој ден. Ново истражување потврди дека далечинскиот управувач содржи 20 пати повеќе бактерии отколку една тоалетна школка.

Далечинското е 20 пати повалкано од ВЦ-школката

Бизнис Вести - 22.06.2021

За време на чистење на куќата, честопати прескокнуваме некои предмети што ги користиме секој ден. Ново истражување потврди дека далечинскиот управувач содржи 20 пати повеќе бактерии отколку една тоалетна школка.

Далечинското е 20 пати повалкано од ВЦ-школката

Алфа - 22.06.2021

За време на чистење на куќата, честопати прескокнуваме некои предмети што ги користиме секој ден. Ново истражување потврди дека далечинскиот управувач содржи 20 пати повеќе бактерии отколку една тоалетна школка.

Далечинското е 20 пати повалкано од ВЦ-школката

iPortal - 22.06.2021

За време на чистење на куќата, честопати прескокнуваме некои предмети што ги користиме секој ден. Ново истражување потврди дека далечинскиот управувач содржи 20 пати повеќе бактерии отколку една тоалетна школка.

Далечинското е 20 пати повалкано од ВЦ-школката

Опсервер - 22.06.2021

– За време на чистење на куќата, честопати прескокнуваме некои предмети што ги користиме секој ден. Ново истражување потврди дека далечинскиот управувач содржи 20 пати повеќе бактерии отколку една тоалетна школка.

Далечинското е 20 пати повалкано од ВЦ-школката

MakPress - 22.06.2021

За време на чистење на куќата, честопати прескокнуваме некои предмети што ги користиме секој ден. Ново истражување потврди дека далечинскиот управувач содржи 20 пати повеќе бактерии отколку една тоалетна школка.

Далечинското е 20 пати повалкано од ВЦ-школката

Пулс24 - 22.06.2021

За време на чистење на куќата, честопати прескокнуваме некои предмети што ги користиме секој ден. Ново истражување потврди дека далечинскиот управувач содржи 20 пати повеќе бактерии отколку една тоалетна школка.