TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Словенија има потреба од здравствен персонал, можности за вработување на кадри од Македонија

МКД - 23.11.2023

Татјана Тушар која е дел од менаџментот на „Сплошна болница Јесенице“ (Општа болница Јесенице), Словенија, вели дека с егашната состојба во нејзината земја е сериозна, тешка и бара голем труд, посветеност, доследност и решителност од сите вработени, ...

Потребата од здравствен персонал во Словенија отвора можности за вработување кадри од регионот и од Македонија

Факултети - 23.11.2023

Со Татјана Тушар, која е дел од менаџментот на „Сплошна болница Јесенице“ (Општа болница Јесенице), Словенија, разговараме за актуелните состојби во јавниот здравствен систем, за потребата од медицински персонал и условите за работа на странци во ...

Потребата од здравствен персонал во Словенија отвора можности за вработување на кадри од регионот и од Македонија

Денар - 23.11.2023

Со г-ѓа Татјана Тушар која е дел од менаџментот на „Сплошна Болница Јесенице“ (Општа болница Јесенице), Словенија, разговараме за актуелните состојби во јавниот здравствен систем, за потребата од медицински персонал и условите за работа на странци ...

Потребата од здравствен персонал во Словенија отвора можности за вработување на кадри од регионот и од Македонија

еМагазин - 24.11.2023

е дел од менаџментот на „Сплошна Болница Јесенице“ (Општа болница Јесенице), Словенија, и со неа разговараме за актуелните состојби во јавниот здравствен систем, за потребата од медицински персонал и условите за работа на странци во здравствениот ...