TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Винариите основаа Македонска национална асоцијација

Алфа - 10.03.2014

Развој на винарството и лозарството, поголема препознатливост на македонските вина на регионалните и меѓународните пазари, зголемување на домашната потрошувачка и на извозот, како и унапредување на ...

Македонските винарии се здружија во национална асоцијација

МРТ - 10.03.2014

Тој истакна дека министерството продолжува со сериозен и посветен интензитет во подршката на винарството со цел да се зајакне имиџот на РМ како земја на виното, поголема потрошувачка и ...

Винариите основаа Македонска национална асоцијација

А1 On - 10.03.2014

Развој на винарството и лозарството, поголема препознатливост на македонските вина на регионалните и меѓународните пазари, зголемување на домашната потрошувачка и на извозот, како и унапредување на ...

Основачко собрание на Македонската Национална Асоцијација на Винарии

Inpress - 10.03.2014

Скопје, 10. март 2014 (ИНПРЕС) Министерот за земјоделство, Љупчо Димовски, присуствуваше на Основачкото собрание на Македонската Национална Асоцијација на Винарии.

Винариите основаа Македонска национална асоцијација

Канал5 - 10.03.2014

Развој на винарството и лозарството, поголема препознатливост на македонските вина на регионалните и меѓународните пазари, зголемување на домашната потрошувачка и на извозот, како и унапредување на ...

Формирана Македонската национална асоцијација на винарии

еМагазин - 10.03.2014

Развој на винарството и лозарството, поголема препознатливост на македонските вина на регионалните и меѓународните пазари, зголемување на домашната потрошувачка и на извозот, како и унапредување на ...

Основачкото собрание на Македонската национална асоцијација на винарии

Макфакс - 10.03.2014

Основачкото собрание на Македонската национална асоцијација на винарии се одржа во понеделникот со присуство на 35 винарски визби основачи на асоцијацијата.

Винарските визби основаа Македонска национална асоцијација

Република - 10.03.2014

Развој на винарството и лозарството, поголема препознатливост на македонските вина на регионалните и меѓународните пазари, зголемување на домашната потрошувачка и на извозот, како и унапредување на ...

Винариите основаа Македонска национална асоцијација

Курир - 10.03.2014

Развој на винарството и лозарството, поголема препознатливост на македонските вина на регионалните и меѓународните пазари, зголемување на домашната потрошувачка и на извозот, како и унапредување на ...

Основана национална асоцијација на винарии

Вечер Прес - 10.03.2014

Бројките и резултатите од последниве неколку години за остварувањата во областа на винарството се соодветен показател првенствено за вашата успешна работа, но и за напорите кои Министерството за ...

Формирана Македонска национална асоцијација на винари

Телеграф - 10.03.2014

Како што соопшти Министерството за земјоделство, Асоцијацијата се очекува да профункционира веднаш по регистрирањето Развој на винарството и лозарството, поголема препознатливост на македонските вина ...

Винариите основаа Македонска национална асоцијација

Бриф - 10.03.2014

Развој на винарството и лозарството, поголема препознатливост на македонските вина на регионалните и меѓународните пазари, зголемување на домашната потрошувачка и на извозот, како и унапредување на ...

Винариите основаа Македонска национална асоцијација

Економски - 10.03.2014

Развој на винарството и лозарството, поголема препознатливост на македонските вина на регионалните и меѓународните пазари, зголемување на домашната потрошувачка и на извозот, како и унапредување на ...

Винариите основаа Македонска национална асоцијација

Press24 - 10.03.2014

Македонските винари денеска основаа национална асоцијалиција од вкупно 35 винарски визби. Клучните цели оваа асоцијација се развојотна винарството и лозарството, поголема препознатливост на ...

Винариите основаа Македонска национална асоцијација

Утрински - 10.03.2014

Развој на винарството и лозарството, поголема препознатливост на македонските вина на регионалните и меѓународните пазари, зголемување на домашната потрошувачка и на извозот, како и унапредување на ...

Винариите основаа Македонска национална асоцијација

Денар - 10.03.2014

Развој на винарството и лозарството, поголема препознатливост на македонските вина на регионалните и меѓународните пазари, зголемување на домашната потрошувачка и на извозот, како и унапредување на ...

Винариите основаа Македонска национална асоцијација

Денешен - 10.03.2014

Развој на винарството и лозарството, поголема препознатливост на македонските вина на регионалните и меѓународните пазари, зголемување на домашната потрошувачка и на извозот, како и унапредување на ...

Винариите основаа Македонска национална асоцијација

Lider - 10.03.2014

Развој на винарството и лозарството, поголема препознатливост на македонските вина на регионалните и меѓународните пазари, зголемување на домашната потрошувачка и на извозот, како и унапредување на ...